Motivets skiss Juli

Har gjort ett litet bidrag till motivets skissutmaning efter den här fina skissen.Så här blev mitt kort, har spegelvänt skissen lite.


Detalj bild


Detaljbild 2


Många papper blev det... Från 3 olika tillverkare och 2 olika bazziller. *S*
Motivet är målat med copic ciao pennor som är alkoholbaserade liksom promarkers. Är fortfarande inne i min målarsvacka, för helt nöjd blir jag inte, det vill inte som jag vill! :0( Tror copicpennorna har en tendens att bli lite mer flammiga än pm pennorna eller så är det bara för att jag använder blendern som hör till pm.
Textstämpeln är ifrån Inkodo och alla blommor och pärlswirl är ifrån prima. Blommorna har fått lite crystal stickles på sig.

Tänkte min mormor ska få kortet, då hon fick en spricka i armen efter att hon ramlat och det inte läker som det ska. Stackarn är svullen och dan och inte kan hon använda mer än en arm så hon behöver nog lite uppmuntran.

Ska fixa klart en lo nu som jag påbörjat åt hobby och presenter, sedan ska vi se om jag kan få till en egen header efter lite tips ifrån Majamelon. Tack ska du ha! Är rätt så trött på min gamla slide nu, så bytas bort ska den!! ;0P
Ni missar väl inte att hobby och presenter ljust nu har 50% på alla mönstrade papper!!

Ha det gott!

Kram Maria

En gammal LO

Har tyvärr inte så mycket att visa ljust nu. Var på scrapträff i Lördags, jätte mysigt var det. Som vanligt fick jag supermycket gjort, eller inte alls. *he he* Tusen tack Zornitza för skjutsen!!!

Annar lunkar dagarna på här hemma, får typ inte så mycket gjort. Barnen är uttråkade ock det är nog jag med om jag ska vara helt ärlig. Vädret har ju varit lite si och så, men jag hoppas kunna ta ut de stora på något kul innan sommaren är slut.

All energi har ljust nu gått åt till vad jag ska göra i Oktober då jag bara har vårdnadsbidrag för Hamdi (Amina blir 3 år) och 3000:- klarar jag mig INTE på!!
Stod som 2:a reserv på Uppsala universitet vid första uttagningen så det borde inte vara några problem att komma in. Problemet är att jag har läst 2 terminer och nästan 2 kurser på 3:e terminen, så jag hoppas att de kan fixa in mig på 3:e terminen. Det är ju mycket laborationer och så, så man kan ju inte vara fler än vad man får plats i labsalen.

Alternativet ser dödstrist ut... Söka jobb som undersköterska igen. Tunga lyft, blöjbyten, duschningar, av och på-klädningar, städa rum, plocka disk, mata osv... Inte så kul när man precis kommer ifrån samma sak hemifrån. Behöver jag ens nämna att axlar och rygg tar ordentligt med stryk! Dessutom slipper jag ju inte undan sysslorna hemma så då blir det dubbelt upp! Missförstå mig rätt nu, tycker det är jättemysigt att prata och umgås med äldre, men tyvärr hinner man oftast inte med sådant, inte på de ställen jag har jobbat iallafall. När jag gick ut fick man göra mer undersköterske uppgifter som att ge insulin (sprutor), ta bort stygn, ta blodprover osv... Sådant var iallafall mer utvecklande än att jobba som städerska.

Nå nu ska jag sluta klaga och svamla! =0)

Här kommer en "gammal" LO som jag gjort åt Allt om scrap tidningen efter en skiss av moma.Detaljbild på rosor och andra småblommor somjag bundit ihop till en lång rad.


Dold journaling


Ni får nog hålla till godo så länge, så kommer det mer framöver.
Kortet jag gjorde på träffen kan jag inte visa förren jag skickat det och jag behöver ett litet tillbehör först. ;0)

Ha det gott!

Kramar Maria

Lite DT-kort för Hobby och Presenter

Har gjort lite DT-kort för hobby och presenter som jag tänkte visa.

Först ett trollkort till min farfar som fyller 92 år i morgon.Detaljbild


Inuti, har täckt över lite av den texten som är ämnad åt farfar ;0)


Bak har jag embossat i koppar, den fina stämpeln jag fick av Petra Tusen tack! =0)


Trollet ifrån scrappers ville inte bli skuggat riktigt som jag ville, så jag fick måla om det. Är nog fortfarande inte helt nöjd, men men ibland har man ju sina målarsvackor. :0(
Bakom trollet har jag målat ramen med brun crackle paint. Hörnen är en prima stämpel som jag embossat med koppar, även textstämplarna är embossade.

Texten inuti har jag skrivit ut på datorn och stansat med en fiskars stans runtom.

Minirosor, ljusblå blommor, spets, koppar embossingpulver, brunmönstrat papper och hjärtliga gratulationer stämpel hittar du i Hobby och presenters shop.


Har även gjort ett grattiskort till en liten tjej som fyllde 7 år förra veckan.Detaljbild


Vänster insida


Baksida


Blomraden kommer ifrån Skogstokiga, fen är ifrån the greating farm, almanackan är ifrån inkywings och den personliga stämpeln har jag  fått av Skogstokiga Petra. Svirlarna runt det mönstrade pappret samt runt de utstansade blommorna är ett litet gulligt clearstamp kit som du kan köpa hos Hobby och presenter. Textrutan bak, almanackan och de utstansade blommorna har jag embossat med poly sparkel. Texten har jag tryckt ut i dymon och färgat in med en stämpeldyna. Textremsorna och älvan har jag fäst på 3D-kuddar.

Minirosor, fjäril och fe-papper hittar du hos Hobby och presenter.

Vill ni se ett höstigt mimosa kort får ni kila in på hobby och presenters blogg, för det väntar jag nog med att lägga upp här annars orkar ni inte läsa allt. *S*

Urk vad kvavt det har  varit sedan värmeböljan, ska det aldrig släppa?? Föredrar nog 30 graders värme bara jag slipper det kvava! Hur har ni andra det i värmen?

Kram Maria

Nya nummret av allt om scrap tidningen här!

Skynda in och kika på allt läckert och missa inte alla underbara skisser.
Både ett pdf nummer och blogg nummer nu i Juli.

Klicka på bildenKramiz Maria

Ett litet skogstokigt kort till.

Kommer ett skogstokigt kort till här, som glömdes bort att visas. ;0)

Stämpelmotiv med söt tjej i från skogstokiga målad med pm och mörkgrå copic ciao.Detalj


Har använt ett annat papper som mall till den yttre ramen. ramen runt flickan är en spellbinderdie. Bokstäverna är qk-bokstäver, de som är på en avlång stor platta.

Lika bra att visa det sista tackkortet till den sista fröken på en gång. Han var nog den som verkade mest missnöjd också. *S* Fast alla förstår ju inte/uppskattar ju inte den tid det tar att göra ett handgjort kort.


Lite perlmakeker här och var. nålen var lite förlång så jag försökte knipsa av den men den var stenhård så det gick inte. :0( Lite tokigt motiv till en karl kanske, men barnen hade inga specifika tips på vad han gillade, så då blev det bara den här.

Måste ju få visa vad min vän Annica har köpt till mig i 30års present. *skutt skutt*
Det fina kortet hon gjort måste ju också få vara med så klart!

 Tror ni jag är överlycklig eller ÖVERLYCKLIG!! =0)

Lyckosten bor ju i Gävle där alla roliga mässor och träffar med bland annat hÄnglarna är inom ett rimligt avstånd... Tycker nog att det är lite orättvist jag! ;0P

Fast det är ju tur att jag känner henne, för annars hade jag ju inte kunnat få dessa finna eller de fina med lingon och blåbär som hon köpte åt mig på mässan i Gävle.

Tusen tack Annica!RSS 2.0