Åhh så skoj, jag har besökare kvar!! :O

Vad glad jag blev för era kommentarer, trodde jag mest satt och skrev för mig själv. Blev riktigt förvånad över att någon alls tittar in här, efter mitt låååånga break. :)

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på det jag skapade åt allt om scraps söndagsbilaga, då det var min tur att hålla i det. För typ ett halvår sedan!! He he

Ett litet diamantkort
En medina traktor LO med gamla Tunisienbilder. Har använt sillen för att skära ut kaktusen, texten och "pusselbitarna" som jag hittade på nätet. Kaktusen var inget skoj att pilla ut alla delar på... Höll på att bli galen för den gick bara sönder!!
Min mans äldsta syster gifte sig och eftersom jag hade arabiskt tema ville jag scrappa en bild på henne med de fina traditionella kläderna. Dodla är väl kanske inte min grej riktigt, men kul var det. Har sprayat röd mist på den vita cardstocken och målat det dodlade med pm-pennor.

 

Näpp, nu ska jag försöka bli färdig med mina inlämningsuppgifter!

Ha det gott!

Kramizar Maria

Oj oj oj....

Undrar om det är NÅGON stackare som överhuvud taget går in här och kollar längre??!

Har en hel massa "gammalt" som jag inte lagt in här ännu, även om jag inte hunnit att scrappa mer än en ask och en Lo sedan oktober förra året.

Tiden bara springer iväg, hinner absolut ingenting längre! Började studera igen i Oktober, så nu ska jag väl förhoppningsvis få min BMA (biomedicinska analytiker) utbildning klar!! För er som inte vet påbörjade jag min utbildning hösten 05, men har haft lite mammaledigheter emellan, så jag har nu ca halva utbildningen kvar (den är på 3 år).

Det har varit enormt kaotiskt här hemma stor omställning för barnen och en massa som hänt, som jag inte tänker lägga ut här. Men man kan ju lugnt säga att jag "kämpat" och än är inte stormen över!.

På scrappar fronten har det blivit lite förändringar...
Har varit tvungen att inse att dygnet bara har 24 timmar, så jag har hoppat av mitt uppdrag på allt om scrap tidningen, då jag inte hinner med längre. Jag vill tacka för en skojig period!

Hobby och presenters blogg ligger lite på is "vilande" om jag förstått det rätt?

I Oktober så blev jag ordinarie DT för pysselparadiset och ett uppdrag räcker gott och väl ljust nu! Jag är jätteglad över förtroendet, men känner att jag varit en riktigt usel DT på grund av allt som hänt här hemma! Jag hoppas att jag ska kunna bidra desto mer detta år. Håll utkik i pysselparadisets butik och blogg för det kommer eventuellt en promarker kurs i Uppsala om jag kommer att hålla i, om ni tycker det låter spännande?

Tänkte väl lägga ut en topp 10 lista inför förra året, men är inte riktigt säker på att jag har alla bilder i denna dator, så det får bli senare. Var tvungen att byta dator då grafikkortet gick sönder på den "gamla".

Får lägga ut lite annat jag inte visat istället. ;)

Min sida i en bok ifrån alla DT-s 2009 till skogstokiga Petra, bra jobbat Lena!
Te ask till pysselparadiset.Har ju mer, men det lägger jag upp en annan dag. ;)

Ska försöka bli bättre på att uppdatera här, för mycket sämre kan det ju inte bli... he he

Nu ska jag se om jag får tag i ny chalk och göra lite uppgifter till skolan.

Kram på er!

/Maria

RSS 2.0