Dragning...
Ja, då var det avgjort!! Är ni nyfikna????????


JAG vet vem som van...................................
Använde mig av en slumpmässig räknare på nätet random.org. Här är de lyckliga lotterna....
Syns lite dåligt, men den vinande lotten är nr:20

Tröstpris går till lott nr: 29 och 80..... Snabbt spring och räkna nu, vilket nr har ni????????

Tur att jag redan har gjort det va?!!! *retas*

Vinnaren är:..........................................................................................................................................................
...........Nathalie!! GRATTIS!!


Tröstpris går till: Maxell och Gurkiss.

Har Nathalies och Maxells adress, men inte Gurkiss... Om du mailar mig den på mammaria1979@hotmail.com , så kommer ett litet tröstpris med posten.


Sneak peek...

Här kommer den utlovade lilla bilden av en del av bloggodiset som kommer att lottas ut.... Ni fortsätter väl att kommentera i det här inlägget (klicka på här)!!

Så till bilden som är en sneak peek, mer kommer att finnas i "godispåsen".Lycka till!!


Här kommer ännu ett kort ifrån kortswapkitet.

♥ Vill börja med att säga att jag kommer att lägga ut en sneak peek någon gång under dagen (idag tisdag 26/8), så håll utkik!!! Glöm inte att kommentera för fulla muggar i inlägget nedanför fram tills imorgon kl:21.00. *ler* ♥Fick ju ett kortswapkit för ett tag sedan som man skulle skapa 2st kort utav. Här är det som är kvar efter att jag gjort korten... bara för att ni ska få ett hum om vad jag hadde att skapa av.Glasskortet jag gjorde tidigare var en av utmaningarna ifrån detta kit, den andra utmaningen var att göra ett bröllopskort.
Det kommer här:

Framsida


Insida


Baksida


Väldigt passande var det att en så gó pysselblogg kompis gått och gift sig precis! *fniss*

Utmaningen till detta kort var att använda denna kortstomme, brudparet och något eller några ord ur klipparket med text. I övrigt fick jag välja något ur dekosarna och papprena som fanns med i kittet. Har målat brudparet med promarkers och blender samt 3D-lackat kronan, halsbandet och knapparna. Klänningen har även fått lite glitterstickles på sig även hjärthålet har fått sticles runt sig. Har veckat lite tyll framför hjärthålet och brudparet sitter fast med 3D-kuddar. Bokstäverna är utstansade med qk-Magnolia, svirlen är ifrån BK  och hjärtanen är utskurna via fiskar´s skärmall samt en cuttlebug die.

Vet att mottagaren har fått sitt kort och vad kul att du gillade det!! :0)

Måste bara få visa ett gulligt kort på Selma och Hamdi...

Ser ut som om han håller i sig för glatta livet *hi hi*

Håll utkik under dagen och tack för alla kommentarer!! ♥

Kramizar

Maria

Min tur att lotta ut bloggodis!

Är så glad för gäst DT-uppdraget hos Pysselparadiset. Därför kommer jag ha en hemlig bloggodispåse med pyssel och smaskens som lottas ut till någon som gör en kommentar under detta inlägg och länkar tillbaks till min blogg.
Ni har Onsdag den 27/8  Kl: 21.00 på er och ni får ta hur många lotter ni vill, dvs kommentera tills fingrarna blir blå!!!

En liten sneek peek kanske kommer upp senare....Kramizar och lyckatill!Glädjedans pågår!!!

Fick ett mail idag som gjorde mig superglad... Jag ska få bli gäst DT åt pysselparadiset!!!
Gissa om jag blev glad!! Det var 55 st som sökte de har tagit ut en DT och sex st gäst DT, vilken ära att vara en i bland dem!! Det finns ju så himla många duktiga där ute, så konkurrensen är hård. Många som blev valda som gäst DT håller till på aos, stora GRATTISKRAMAR till er allihop!!

Det här bidraget gjorde jag speciellt till deras ansökan.Papper ifrån Fiskar´s tror jag och bazzill. Blomkvistar, fjärilar och alfabet (lemonade och madmoasell) kommer ifrån QK. Journalingrutan kommer ifrån K & Company. Blommorna är i tyg och är köpta hos panduro, jag har chalkat dem lite i ändarna och vikt dem dubbelt. Bakom kortet är lite punchinella och under kortet sitter en bollfrans.
Älskar det här kortet på Selma som bara var 4,5år här. Det var en varm Juli kväll och vi var vid mina föräldrars hus så flickorna kunde bada i den lilla uppblåsbara bassängen. Hon hade en liten "arabisk" typ magdans-dress köpt på indiska på sig, eftersom de hade varit på prinsesskalas tidigare (därav titeln).

Det bidde många inlägg idag. *S*

Ska stoppa mina trollungar isäng nu, så jag äntligen kan blogga runt lite...

Kramizar från en glädjedansande Maria

MHV Augusti

Har gjort ett kort till min MHV, hoppas att hon inte är här och tjuvtittar. *S*Mitt tidigare visade Sarah Key-motiv. Hittade min edge scrapper som var bland det första jag köpte Har aldrig använt den *skäms* men nu så.... Har nog utmanat mig lite eftersom jag aldrig brukar använda knappar heller. Har sytt fast dem med floss. MHV är utstansat med blossom mini, som jag ropade in på tradera ibörjan på sommaren.

Håller på att byta blog eventuellt, så jag kommer att göra dubbla inlägg tills jag har bestämt mig. Den andra blogadressen är:

http://mammaria79.blogspot.com/

Det är många ställen som söker DT nu, ska nog göra lite fler försök. Någon gång ska man väl ha lite tur *S*. Vet inte hur det går med pysselparadiset, de har nog inte bestämt sig ännu. *nyfiken*

Joo, jag hade faktiskt tur idag... Man skulle gissa längd på en medlems son på allt om scrap och jag gissade rätt efter några rundor med felgissningar... Men så lyckades jag pricka rätt!!! *tjohooo* Van en dansande pingvin clear stamp. Lite kul för min 2:a dotter hade en pingvin som hette "anka" som favorit gossedjur som mindre. Kan säkert få användning av den på någon LO eller så. Så här ser den ut.Nu ska jag posta brev, sedan ska jag försöka hinna med en blogrunda...

Kramiz
/Maria

Utlottning

Ännu mera bloggodis finns hos mysmumlan. Hon gör dessutom superfina skapelser, så då får ni lite ögongodis att se på.

Glasskort

Är med i en kortswaps utmaning på aos. Den går ut på att man ska skicka  kortmatriell och utmaningar till det så att mottagaren ska kunna göra två kort.

Så här blev mitt ena kortKortstommen fick jag färdig, sedan fick jag dekorera den med det som fanns i matrialpaketet och limma fast glasspinnen. Bandet runt pinnen fungerar som stängning, för att öppna kortet drar man bandet lite nedåt.

Det andra kortet har jag inte fått färdigt ännu, så det får ni se sedan.

Har målat två motiv till av Sarah Key med blendern och promarkers och de blev så härFlickan med hatten vart jag nöd med, den andra är jag inte lika nöjd över, blev inte riktigt som jag ville.

Har fått mitt MHV paket ifrån aos, bilderna går att klicka på för att få dem större

    

Blingramarna och swirlarna är sååååå fina och kortet är underbart, TACK snälla!!

Håller på att sticka en kofta till lilleman, så jag slits mellan olika pyssel ljust nu. Är ju såå sugen att få till kort med de nya Sarah Key stämplarna och så vill jag ju göra flera LO:s osv... Varför har dygnet så få timmar?!!

Tack för alla gulliga kommentarer, ni gör mig så glad!!

Ha det gott!

Kram
/Maria

Bloggodis

Kila in hos Camilla, så kan du vinna härligt bloggodis.

Promarkers och blendern

Nu har jag äntligen fått till det tack vare Majamelon!! En stor kram till dig vännen för att du delar med dig!
Så här blev första resultatet...Lite flammigt kanske det blev här och där, men övning ger färdighet och detta lär jag garanterat göra flera gånger!! Ska fylla i med lite mer rosiga kinder sedan tror jag och lite sakura blänk. Stämpelmotivet är en clearstamp ifrån Sarah Kay. Får ta och kika igenom aos bloggutmaningar och se om jag får till ett kort med motivet.

Här är alla som har någon skojig utmaning:

Bitte71: http://mariesscrappelliscrapblogg.blogg.se/
Elisabeth: http://elisabeths-scrapblog.blogspot.com/
Lena och Ronja: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/
Carola: http://frejsan.blogg.se/
Puman78: http://hmyran.blogspot.com/
Leamon72: http://leamon.blogg.se/
Susny: http://susny.blogspot.com/
AnkiBo: http://www.rosalia.se/anki
Hönan: http://www.scraphonan.blogspot.com/
Linda: http://www.knorrigt.com/
Elsamaja58: http://elsamajarun.blogg.se/
Millan: http://millans.blogspot.com/
Ewoek: http://ewonnes.blogspot.com/
Maxell: http://maxellexam.blogspot.com/
Lilo: http://liloscrap.blogspot.com/
Bi: http://arbets-bi.blogspot.com/
Ulrika m: http://macgregor.webblogg.se/scrap/
Cattis: http://kathis.blogg.se/
Mahlin78: http://mahlin78.blogg.se/
Anki: http://www.skapatavanki.blogspot.com/
Eva Andersson: http://potpourri.blogg.se/
Anneh: http://annesscrapperi.blogspot.com/

Ha det gott och kika in till Majamelon vett jag om ni inte är sams med eran blender.

Kramizar

RSS 2.0