Samma stämpel, olika årstider

Fick i uppdrag av Hobby och presenter att göra kort med samma mimosastämpel fast olika årstider. Har gjort två årstider och de kommer här:

Sommarkort


Detalj


Uppvikt kort


Ramen är utskuren med slicen som jag köppte efter att jag fått pengar till min 30-års dag i present ;0)
Är riktigt nöjd... Fast som synd var råkade jag få ett måndags ex (min vanliga tur), så jag ska få byta den förhoppningsvis under veckan. När jag skulle skära ut den andra ramen som sitter bakom satte den bara ned kniven i pauserna och drog upp kniven igen när den skulle skära, så den måste ha fått hjärnsläpp! Har embossat och chalkat ramen med qk rev swirl. Spretgarn, som jag använt som gräs, cardstock, papper (dovercraft fantasy), mimosastämpel och fjäril hittar ni i e-butiken.Höstkort


Detalj


Har använt lite diverse qk och bk utstansat. Löven har jag färgat in i kanterna för att få en mer höstig känsla. Ramen som är tänkt att skriva i har jag stämplat runt med ett litet swirlkit bestående av akrylkloss och ett litet ark olika små clerstampswirlar.
Mimosa, swirlstämplar, papper (dovercraft fantasy) och cardstock hittar ni i e-butiken.

Barnen började skolan igår, tänk nu har man en etta gluttare och en tvåa gluttare, vad stora de börjar bli!
Själv vet jag fortfarande inte hur det blir med mina studier. Får veta på fredag om jag får plats eller ej... Snälla håll tummarna!!

Ha det gott!

Kram Maria

Stämplar av världens bästa Petra!

Ramadan började i Lördags och jag efterfrågade lite stämplar som man kan ha till sådana kort. Söta och rara Petra ritade en moske åt mig, visst är hon bara bäst!! Tusen tack! Dessutom gjorde hon två text stämplar på arabiska, den ena står det Ramadan Karim (Betyder ungefär en önskan om en en bra ramadan=fastemånad) på och den andra står det Ramadan Mabrouk (Är ungefär som svenskans god fortsättning ell gott nytt år).
Är så glad!! *skutt skutt*Tyckte papprena ifrån BG marrakech passade bra här. Här är moske, motiv alla Petra och koppar embossat Ramadan Karim. Under moskeén har jag satt en kakservett och halvmånen i organza bandet har jag fått av Lottis. Tack vännen!

Har en liten scrapsvacka, så jag är nog inte helt nöjd. Har lite för mycket i mitt huvud ljust nu. Vet fortfarande inte om jag får börja plugga i höst och innan dess kan jag inte ringa och stressa på om dagisplats för Amina och Hamdi heller! Ja ja, det ordnar sig väll på något sätt hoppas jag! Sedan är det massa andra saker i mitt huvud som stör och gnager, men inget jag tänkte ta upp här. ;0) Tur att man har en hobby som kan få ens tankar att fly iväg lite, även om man inte alltid blir100% nöjd. *ler*

Ni missar väll inte att jag ska hålla i demo av pm-pennor hos scrapparazzi den 12 September? Det kommer även att vara andra demosar den dagen, så kika in i e-butiken och i deras blogg för mer info.

Har massa saker som jag inte visat ännu, men har inte riktigt haft tid att blogga och nu ska jag snart ringa skolan igen, så det får bli en annan gång. ;0)

Ha det gott!

Kramar Maria

Utmaning hos Magdas

Fast ni får nog blunda lite nu... *ha ha*

Magdas har en utmaning att man ska visa bland det första man scrappade och hur man scrappar nu. Jo jo... alla barn i början! =0)

Eftersom jag började med LO:s så tänkte jag visa det först.
Börjar med en LO som var med i senaste numret av allt om scrap. Tre personer fick äran att skapa med samma matriell ifrån scrapbooking 4 you.DetaljOch här till den betydligt fulare varianten *rodnar*Det här är den 3:e LO.n jag gjorde i början aug/sep 2006. Ägde inga bazziller band, spets chalk eller ens skärmaskin. Hade precis fått hem min qk täng och mitt första alfabete moxie. *S* Alla figurer har jag fått utstansade av Annica som bär skulden att jag fastnade i detta tresk... *ha ha* Tusen tack vännen! =0)
Hade bara ett block med mönstrade fula blompapper som jag köpt på panduro och några A4 ark kartong jag köpt i bokhandeln. Hade inte ens besökt scrappiz, hade en bok som jag typ klippte ut mallar ifrån... Det var tider det!! =0)

Ska vi gå över till kortsidan då kanske...

Här ett kort jag gjort också till senaste numret av allt om scrap.Älskar dessa papper ifrån oktober afternoon. Hängelpojken är färglagd med pm-pennor.

Över till ett gammalt och ja vad ska man säga... Fult ett! ;0PDet här kortet är nog gjort våren 2007. Hade gjort lite julkort innan också och det var detta som fick mig vidare i kortmakar banorna, tro det eller ej!! *ha ha*
Husmusmotivet är färglagt med akvarell på små klossar (tempera puck?) eller vad det heter... Som man får blöta upp med en pensel.
Detta kort skickade jag dessutom in till en tävling som Tussan van... Konstigt!! *ha ha*

Har fått lite avarder också som jag tänkte passa vidare.
Den första har jag fått ifrån Tigra/Anneli, Skogstokiga/Petra och Zornitza tackar så hjärtligt tjejer!Även denna fick jag ifrån Skogstokiga/Petra, tusen tack!Skickar dessa vidare till alla som läser min blogg, då jag tycker ni alla är värda dom!

Nu ska vi käka lite glass eftersom vi har haft besök av glassbilen... Mycket viktig bil tycker Amina. *ha ha*


Bildkälla: wikipedia

Ha det gott alla bloggbesökare och hoppas ni kommer tillbaks trotts min fula LO och mitt kort... *S*

Kram Maria

RSS 2.0