Min första vinst

Stort tack till alla för era gulliga och värmande ord! Tyvärr har jag inte haft så mycket ork/ tid till att svara er, men det värmer att ni tagit er tid att skriva en rad. *stor kram*

Uppdateringarna är inte många... Livet tuffar på, det är väl bättre men det är fortfarande mycket saker runt i kring som tar upp min tid. Maken har äntligen kunnat lämna in sitt pass, men det var bra många turer innan de godkände allt (mycket finns att säga om Tunisiska ambassaden, men de grodorna undviker jag nog att skriva här *grrr*). Så om allt går vägen kommer han i bästa fall iväg om 3 veckor.

De stora barnen hade julavslutning i skolan i Fredags. Natt till lördag hade tre av barnen vinterkräksjuka, de äldsta och Hamdi. Amina hade för en vecka sedan. Kunde själv inte äta igår, men klarade mig undan kräkningar, har bara den andra vägen. Nu hoppas jag att denna säsongens kräksjukor är över, roligare finns ju! Det var ju tur att alla fick det samtidigt i alla fall!

Nu till något roligare...
Har ju inte haft ro till att pyssla så mycket den senaste tiden. Inspirationen har inte riktigt infunnit sig även om lusten har funnits.
stampARTic hade en tävling där man skulle göra ett vintrigt grattiskort med något lila på. Tro det eller ej men jag VANN!! *skutt*

Här är mitt bidragLite mer detalj på floss med bokstäverna och glittret, samt blommor.


Bakgrunden är stämplad med gel a tin´s snöflingor och embossade med hologram sparkle. De lila halvcirklarna som sitter under cirklarna är embossade med snöflingor. Har sedan duttat lite med vit akrylfärg samt haft på glitterlim. Blingstenarna är en färdig cirkel ifrån prima. Bokstäverna är klistermärken som jag klistrat på lila cardstock och trätt upp på svart floss. Stämpeln är ifrån hÄnglar och är målad med promarkers och blender.

Ni har väl sett att det kommit ut ett nytt nummer av allt om scraptidningen? Om ni klickar på min blinkie i högra hörnet under min profil så kommer ni dit.Önskar alla mina bloggläsare en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Kram Maria

Natt svart...

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag nu...

Fick för ca 1v reda på att min mans bror endast 24 år gammal hastigt har gått bort. Livet är minst sagt kaotiskt här hemma ljust nu. Bara för att nämna en sak... Det tar 4v att förnya makens Tunisiska pass, så han kommer inte iväg förren dess. Han mår skit dåligt, hans mamma har hjärtproblem och hans pappa är på sjukhuset för magsmärtor. Det är bara några av problemen vi har att tampas med här hemma och tyvärr blir jag dörrmattan mitt i allt kaos. *suck*

Allt detta är bara en kort sammanfattning av mitt kaotiska liv och jag kan inte ta upp så mycket mer här i bloggen. Men ni vet i alla fall varför uppdateringarna inte är så många ljust nu.

Stor KRAM till er alla där ute och TA HAND OM VARANDRA!!

RSS 2.0