LO:s i lite olika stil

Tänkte bjuda på några LO:s som jag gjort för aos tidningens förra nummer.Här är Selma och Fatima 4 och 2,5 år gamla, det var ett tag sedan! Nu är de 7 och 8,5 år gamla... Tiden går fort!!
Gillar att ha många foton på mina LO:s, fast oftast är ju bilderna förstora för man vill inte skära bort hur mycket som helst. Ska nog börja framkalla hos crimson istället så man kan välja lite mindre bilder.

Här kommer en till LO som är på min storebror bror och hans fru. De väntar smått i Februari / Mars, så nu ska jag få bli faster!! Kul, för ännu är jag ensam om att ha barn av mina syskon. ;0)Saknade en rubrik, men hade inte mina större alfabet hemma när jag gjorde den här LO:n, så jag får kanske komplettera med det efteråt. ;0) Materialet är fortsättning på Selma LO:n längre ned i tidigare inlägg. Tre av oss fick matrial ifrån scrapbooking 4 you att skapa av, man fick endast lägga till tre saker (ej papper).
Blommorna var vita ifrån början, men jag färgade in dem med röd mist.

Kika gärna in mina alfabeten i förra inlägget som är tillsalu. Använda 2-3 gånger med ett enstaka ord, nypris för ett classic alfabete ligger på över det dubbla priset. Vill du ha en bild maila gärna på mammaria1979@hotmail.com.

Kram Maria

Söndag = söndagsbilaga på aos

Ni har väll inte missat denna söndagens söndagsbilaga på aos. Kan ju säga att jag har ett litet finger med i spelet, så ni måste ju dit och kika. Givetvis hoppas jag att ni gör det alla andra söndagar också. ;0)
Tänkte åter igen göra lite reklam för lördagen den 12 September då jag kommer att finnas hos Zornitsascrapparazzi och demonstrera promarkers och spellbinder dies. Ni får inte missa Ulwas demo med mistspray och massa annat trevligt! Det är ingen föranmälan bara att komma och gå som man vill. För mer information gå till scrapparazzis e-butik.

Hoppas vi ses där! :0)Tänkte försöka rensa ut lite här hemma, så här kommer en hel del jag inte gör av med / använder. Har även laggt ut det på aos forumet, så först till kvarn gäller! Frakt tillkommer!

Batterierna i kameran tog givetvis slut, så jag får uppdatera lite undan för undan. ;0)

Qk rev table top med tillhörande fin väska, tar spelbinder dies också. Går att köpa till en längre plattform för att köra borderdies och 4*8 alfabeten.
350:-

Katie Classic (bara någon bokstav använd enstaka gång) 850:-
Katie Skinnie mini 450:-
Marisa Classic (enstaka bokstav använd sparsamt). 850:-
Eliza Classic 850:-
Eliza Mini (enstaka bokstav använd sparsamt) 450:-

Hippi chick Cuttlebug alfabete (obs går ej att använda i qk rev tabletop) Endast skrivit ordet Tack, annars oanvänt. 300:-

YouDo skärmaskin med fyra olika blad straight, scallop, rhythm och biggblad (ingick ej i köp av maskin), knappt använd. Nypris 249:- (extra bladet 49:-), du får den för 150:-

Hoppas du hittar något du gillar!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kram Maria

Scrap Lyckans CC

Några bidrag fick jag ihop till scraplyckans cc i alla fall. Den pågick 27 - 30/8... Fick inget gjort under torsdagen, men fredag kväll, den lilla stund jag var på scrapträff i lördags + lite på kvällen hemma, samt en stund under söndagen. Så tre bidrag blev det, rekord för söliga mig! ;0P

Här kommer LO:na gjorda med tävlingskiten:

Skapat efter skissutmaningen.


Detalj på blommor och blad som jag klippt ut från det grönrandiga papprets baksida från kanten som blev över.


Gillar inte att skriva för hand, så då är en dymo bra att ha när man inte får lägga till bokstäver!Den andra LO:n som var fri med kitinehållet blev så här:Detalj på kakpapper, paljettband och utklippt bebis.


Ramen runt korten har jag stämplat med Vintage photo.

Färgerna var lite knepiga för nästan alla kort jag har skar sig mot pappret, men det vart nog ok tillslut. ;0)

Här kommer ett kort till en utmaning där man inte behövde något kit. Det var en teknikutmaning och man skulle minst använda två olika embossingfärger. Fick till tre, hologram sparkle, silver sparkle och pinaple.Detalj på de olika embossade delarna.


Japp, det var den CC:n... Synd bara att man inte han med lite fler utmaningar! =0)
Nu är det lite annat som väntar på mig, så det är väll bara att sätta igång ikväll när busarna har somnat.

Inget svar ifrån skolan idag heller.... Gahhh!!!

Ha det gott!

Kram Maria

RSS 2.0