Jag lever....

Fast det ser kanske inte ut så på min blogg! image55

Vill göra massor utav kort och i september gifter sig min bror också...  Nä, jag får vackert hålla mig till efter den 21/8 då tentan förhoppningsvis är avklarad!
Det går väl sisådär med plugget, ibland får jag inte alls vara ifred. Men jag hoppas att tillräckligt fastnar i alla fall!

Har varit runt och kikat lite i era bloggar och ni gör så mycket fint! Tyvärr har jag varit dålig på att kommentera, hoppas ni har överseende (bättrar mig när jag har mera tid).

Önskar er alla en fortsatt skön sommar, även om vädret kunde vara bättre! image40

Ha det gott!image56

Mer rolig post!!!

Idag kom priset från Kickis skissutmaning (vi var bara två som gjorde utmaningen, så vi fick pris båda två. Jätte gulligt!)...
Så mycket fint, tack snälla Kicki! image51image52

Så himla synd att jag har pysselförbud! image53
Amina har inte velat somna förren halv ett om nätterna och vaknat efter någon timme och varit jätte bökig. Nu klingar det på skeden när hon äter, så nu är det tänderna på riktigt som är på g. Det är bara det att jag kan inte sätta mig klockan ett på natten och börja plugga (är för trött då) och på dagarna har jag de stora busarna som lever rövare!!!
Hjälp, hur ska detta gå... Pysselförbud och självdisciplin är förtillfället det enda jag kommer på, får se om det hjälper! image54

Ha det gott mina pysselvänner!

Tack Annica!

De här jättefina stämplarna stod min vän Annica och köade och trängdes om för min skull på mässan i Leksand.  Tusen tack!!! image48

image49

Har inte hunnit montera dem ännu, men längtar! image40
Måste dessvärre ta tag i studierna ordentligt nu eftersom mina hjärnceller inte fungerar fortfarande (för mycket amningshormoner)! Hoppas jag får någon lucka... Annars får det bli efter den 21/8.

Tusen tack för alla fina ord i bloggen samt krya på anden! image50
Det var en konstig förkylning, men nu är jag helt återställd och mår tipp topp!!!

Ha en riktigt skön helg på er!

Kramizar

RSS 2.0