Har ändrat mig...

Har gjort ett annat bidrag som jag kommer att skicka in till DT-ansökan istället. Har bestämt mig för att hålla er på halstret med den, visar den efteråt om jag törs!!

Ni får hålla tummarna "snälla", har nog inte så stora förhoppningar. Vet hur tuff konkurrensen är där ute och de ville ha någon/några som gör både kort och LO:s och det sistnämnda är jag ju ganska ny på. Men  jag gör ett försök i alla fall, för jag vill ju verkligen pröva detta!!

Visar den här månadens MHV kort till aos istället.
På kanten har jag embossat med cuttlebuggs nya borderdies. på andra kanten har jag trätt pärlor och sytt igenom kortet.
På andra sidan ser det ut så här...

Lite pillrigt, men skoj var det!!

Har varit och vägt och mätt lillprinsen idag, har inte mätt han på två månader så det var lite kul att se hur det förändrats.
Han blir 5 månader den 28 Juli och idag vägde han 7575g och är 67cm lång, en långis. Mindre glad var han över sina sprutor idag. Han fick både den vanliga MPR:en (eller vad den kallas) och den mot pneumokocker (felstavat Annica? *fniss*). Han skulle haft dem för två månader sedan men han har ju varit förkyld tre ggr på raken...

Nu väntar dammråttorna på mig...

Ha det gott och tusentack för alla gulliga kommentarer!!!


En ny LO kanske till en DT ansökan

Här kommer en ny LO som jag gjorde igår.Detaljbilder
 


Finns en butik som söker DT och jag skulle väldigt gärna vilja prova på att vara det. Vet inte om jag ska skicka denna eller om jag ska försöka mig på en ny... Känns ju inte som om den är sååå unik!!
Det stod inget om man fick visa den ibloggen eller ej, så jag antar att det går bra, för det gick bra att skicka in äldre bidrag också till de andra momenten.

Papper från Sassafraslass och BG, har även använt bazzills pappersbårder. Blommorna är i foam och kommer från petaloo. Ugglan och hjärtan är stickers ifrån DCWV, trollsländan är filt. Grenen/swirlen är grungeboard som jag målat med vit akrylfärg och chalkat samt 3D-lackat. Svårt som vanligt att få färgerna att stämma, trotts att det är ljust ute. Aminas pyjamas och hjärtpappret är samma ton och inte såååå skrikigt röd som hennes pyjamas ser ut att vara här!!

Kom gärna med lite kritik, jag är ju som sagt inte så van på LO biten!!

Idag kommer Fatima hem!!
Hon har nu varit borta i 2,5 veckor så jag saknar min "lilla" tjej!!!

Kram
/Maria

Skogspromenad, smakis och MHV

Tog en lång promenad i skogen när det var så fint väder. Hamdi var kinkig och ville mest bli buren. Amina sprang första biten, sedan red hon på M:s axlar och det slutade med att hon somnade i Hamdis vagn. *fniss*

Hamdi börjar bli riktigt stor nu... Han är vaken mer och vill undersöka allt med händerna. Han har fått lite smakportion av potatis, gick rätt bra 1:a dagen, 2:a dagen var han nog lite för trött. Har hoppat över några dagar nu eftersom han är jätte hostig och förkyld. Är lite orolig att det ska bli förkylningsastma av det, tycker det har pipit lite om honom när han andats idag. Det är ju större risk att han får förkylningsastma nu när han är mjölkallergisk, dessutom har hans två äldsta storasystrar haft det. Så snälla håll tummarna för att han slipper det!!!Idag har F varit borta hos mormor och morfar i 2 veckor, hon åker hem på Söndag med moster och hennes sambo. Saknar min "lilla" tjej nu!!! 

Har fått paket ifrån Hobbyhuset och aos, är med i MHV där. Beroendeframkallande jag lovar!!

Bild = klickbar för större bild

hobbyhuset                                                               aos
                                    

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar och för er som har semester hoppas jag att ni får fint väder!!

Kramizar

 

RSS 2.0