Forma hantverk papper o stämplar

Har knåpat ihop lite kort i förra veckan men inte hunnit uppdatera förren nu.
Har ju blivit utmanad också, tack snälla Zornitsa för dina gulliga ord!

Först ut ett vintrigt fars dag kort.


Här är framsidan som jag inspirerats av Muhren och Asamia med det stämplade. Fönstret har jag stämplat med trädstämpeln mellan lamineringsblad med en vattenstämpel dyna, hällt glitter på och sedan laminerat ihop arket för att inte glittret ska ramla bort.


Framsidans insida.


Hela Insidan


Insidan har jag gjort som ett kuvert för ett istickskort som tyvärr ej blev fotat.
Har stämplat trädet som kommer ifrån forma med mörkbrun fluid chalk och sedan färgat in bakgrunden med distress dyna weathred wood som jag duttat en disksvamp i och färglaggt med. Avslutade med att chalka litet i kanterna och spraya över glimmer mist pearl.


Pepparkaks kort


Stämpel ifrån penny black och textstämpel ifrån stämpelboden. Pappret är forma hantverks fina.
Det syns dåligt men texten är embossad med hologram polly sparkle tror jag det hette.


Lite mer detaljLite knasigare kort


Stämplar och papper ifrån forma. Skulle ha glitterstickles frosted lace som snö, men tyvärr förstörde det lite av målningen tycker jag. Hjärtat och knappar har fått 3D-lack.


Detalj över snöflingor, glimmer samt målning.

Det var allt som jag kan visa er ljust nu.

Så till utmaningen...

Här är reglerna: Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

7 saker om mig:

1. Jag har alldeles för svårt för att kasta saker... Har nog ärvt det tyvärr av min mamma.
2. Är en kvällsmänniska, hatar tidiga mornar... Går gärna och lägger mig igen när de stora barnen har gått till skolan om de små fortfarande sover.
3. Är alldeles för förtjust i sötsaker, speciellt när jag ammar :0(
4. Sitter hellre framför datorn än TV:n, svårt att se hela program i alla fall när man har småttingar.
5. Tycker det är jättespännande med andra kulturer, maträtter, seder osv
6. Jag hatar att laga mat... Tyvärr är det min makes förtjänst eftersom han är kock. Älskar däremot att baka. ;0)
7. Är väldigt glömsk, glömmer allt nuförtiden. Tror det hänger ihop med amning och småbarn förvisso, men det är väldigt frustrerande

Då många redan har fått denna utmaning är jag lite lat och pekar på min bloggrunda med länkar. Alla andra som besöker mig får givetvis också anta utmaningen.

Tack för alla goa ord ni skriver... Blir sååå glad!!!

Kram till er alla!


Massa nytt att visa

Då har man varit i Västerås... Har säkerligen redan varit där eftersom mina föräldrar hade husvagn och vi alltid åkte runt i Sverige varje sommar *S* men det är inget jag kommer ihåg!
Det var jätte trevligt på mässan och självklart var det extra roligt att träffa Pysselparadisets ägare, ett jättegulligt par!!

Hoppas att det är ok att jag lägger ut alstren som jag skapade åt Pysselparadiset för mässan (annars får jag ta bort dem igen). ;0)

Alla mönstrade papper, punchinella, glitterpulver, chipboardbokstäver och filtbård kommer ifrån pysselparadiset. Primablommorna, bladen, rickrack band och hjärtöljetter hittar du också där.


Här ser man tyvärr inte riktigt hur det glimmar o gnistrar (fotade utan blixt).

Visar ett foto med blixt också där man inte ser fotot *he he*(fotat inomhus).


Då fick ni se både foto, text och glimmer.

Papprena jag fick av pysselparadiset är såååå fina och kommer i från Cloud9. Snöflingor och en del paket är embossade så det glänser effektfullt vilket syns på den nedre bilden. Löven är filtbård och Jul är chippis bokstäver ifrån artemio som jag grundmålat med röd akrylfärg för att inte få vita kanter. Därefter har jag haft 3D-lack på och hält över glitterpulver också av märket artemio. Hjärt bården och stjärn bården är bazzill just the edge som jag också 3D-lackat och hällt glitterpulver över. Har även gjort detta med bradsen som föreställer mistelbär och blommitt. På det runda pappret har jag limmat fast ett rick rack band bakom för att få en lite vågig kant. Bakom fotot sitter lite punchinella och texten har jag tryckt ut i min dymo.

Lo nr 2


detaljbild


En LO skapad med samma papper som ovan och Scrapworks - Naughty&Nice. Har klätt in samma chippisar som ovan med det sistnämnda pappret och sedan målat kanterna med akrylfärg. Sammy är små bokstavsstickers som jag hade hemma. Bollfransen har fått glitterstickles på sig och i stora knapparna sitter grön tyll fastknutet. Bakom kortet sitter röd punchinella och för att rama in kortet har jag duttat med vit akrylfärg runt (dabbers).

Tycker att kortet är så kul. Det är mina föräldrars busiga katt som försöker kamouflera sig i granen.

Har även gjort lite kort...

Hängelmotiv målat med promarkers som finns hos pysselparadiset. Pappret är fram och baksida på Scrapworks - Naughty&Nice. Stjärnorna är en cuttlebug die och jag har glittrat dem som ovan. Öljetthjärtanen har jag trätt röd floss igenom. God Jul är embossat i rött, den och rullestämpeln kommer ifrån stämpelboden.


Motiv ifrån R A Miller som jag målat med promarkers. Har haft stickles på snön för att få den att glimma. Hjärtanen och kanten på motivet har jag haft röd stickles på. Textstämpeln kommer ifrån easer. Samma papper som ovan ifrån Cloud9. Filtbård som jag 3D-lackat och glittrat kulor och bär på. Har även satt dubbla löv för lite 3D-effekt. Lite punchinella sitter bakom den rivna och rullade kanten.


Diamantkortet har jag vikt efter en beskrivning hos kort i fokus. Papprena är ifrån Scrapworks - Naughty&Nice, blommor och blad ifrån prima. Runt kanterna sitter spets i mitten och yttre kanterna har fått bollfrans. Ett hjärta utklippt i punchinella bakom blomman. God Jul är utstansat med qk revan cookie cutter alfabetet Fiesta. Har glittrat in brads och bokstäver som ovan.

Ja lite nytt blev det i min förövrigt väldans ouppdaterade blogg! :0)

Ni glömmer väl inte att besöka den nya scraptidningen som finns här: http://tidning.alltomscrap.se/

Träffade flera trevliga personer på mässan... Bland annan Scrapparazzis ägare Zornitsa som också kommer ifrån Nacka. :0)
Sedan träffade jag ju även Kicki / Pickos Tingturas mamma. Fick se mycket skoj som hon gjorde med både distresser och chalk... Tack det var super skoj! Hon gör jätte roliga och lekfulla stämplar, så besök henne vet ja mycket inspiration får man!! :0)

Något pyssel blev det inte för mig på maran däremot. Hamdi sov väl som längst i 30min. Han sov vid två tillfällen under hela dagen jag var på maran och den andra gången sov han i 10min *ha ha*. Men det gick så bra ändå, han var så snäll och charmade in tanterna... *ler*
Han blev förkyld kvällen innan (hans syster hade varit på dagis i TRE dagar)... Så går det när barnen är små!! Det "roliga" var att dagen efter mässan sov han i flera timmar, men då var vi hemma så det var inte lika mycket kul att ha koll på. ;0)

Ha det gott allesamman!

Kramizar


RSS 2.0