Snabb-bloggar, en kort paus i examensskrivandet.

Hejsan hoppsan, vad kul att det kom lite besökare!

Har fått en glädjande överraskning.. Jag har fått FAST jobb, utan provanställning!!! *glädjeskutt*
Det är ett privat företag som jag jobbade för förra sommaren i 2,5 månad och de var så nöjda så de ville erbjuda mig fast tjänst nu på en gång. :D

Jag har ju sökt master utbildning till hösten, men det får nog vänta ett tag. Så skönt att ha lite säkra kort att spela med för en gång skull och inte behöva plan B också vidare.

Har inget nytt att visa men tänkte försöka få ihop en grej till syrran imorgon. Ska dit på fika och middag, skönt med litet avbrott från studier och barn. ;)

Vill bara lägga upp denna underbara bloggcandy som Petra Paradise lottar ut den 1/5.

Helt underbar, håller tummarna! :)


Kram och Glad Påsk på er!

/Maria

Jag lever... Tror jag!!! ;)

Vet att det är superlängesedan jag senast gjorde ett inlägg, men tiden och orken räcker helt enkelt inte till tyvärr!

Pluggar fortfarande och är färdig om två månader förhoppningsvis om allt går bra. Är mitt inne i examensarbete och fördjupningskurs 2, så snart kan jag tittelera mig biomedicinsk analytiker. ;)

I december gjorde jag en gastric by pass då jag länge kämpat med min övervikt och jag mår mycket bättre efter det. Tyvärr behövs  det ju att en av föräldrarna mår bra, då den andra inte gör det!

Kort om mig...

Var på Stockholm city scrap förra helgen och hade superkul och fick några alster gjorda... Är ju ingen snabb scrappare. ;) Tänkte visa dem här och nägra alster som jag inte visat ännu men gjorde i somras.


Först ut en LO som jag gjorde på Stockholmscity scrap dag 2.
Ett kort gjort på samma ställe dag 2.

Vintage kort gjort på kurs med designat och Ciza dag 2.LO gjord dag 11:a dagen på Stockholm city scrap och första kortet scrappat på ca 9mån eller i alla fall ett halvår. ;) Inte så nöjd... På blommorna i LO:n ovanför och de stämplade blommorna på kortet är en av vinsterna ifrån det stora superdupermega paketetet med scrapgodis jag van. :D
Ska fota resten av godsakerna sedan var tvungen att stycka upp det fina paketet och ta hem lite 1:a dagen för att vara säker på att ta mig hem. ;)
En LO som jag gjorde i sommras, de lackade partierna har fått den att böja sig lite i kanterna.Ännu en LO från i sommras.
...Och så tar vi en till LO från i sommras, lite knepig i färgen hade så dåligt ljus så jag autokorrigerade den. Blev inte så bra i färgen så heller, ni får kika på detaljbilden för att få ett hum om färg. ;)


Kort gjort i somras.
...Och ett kort till gjort i somras.


Rejäl uppdatering som ni nog får hålla till godo med i ett par månader till om någon hittar hit till denna blogg.
Färgerna får ni ta med en nypa salt eftersom det var så gråmulet i dag autokorrigeringen har nog gjort bilderna lite väl skrikiga i färgen. ;)

Ha det gott, nu ska jag sova så jag orkar laborera i morgon på examensjobbet. :)

Kram Maria

RSS 2.0