Nu är den här!!

Sveriges coolaste scraptidning på nätet... Kolla in länken!

http://tidning.alltomscrap.se/

Spännande saker på gång...Japp, detta är ett superspännande projekt som jag är med i och snart är den här, håll utkik!!!
Mer spännande saker på gång...
Jag ska på mässa och scrapmara i morgon i Västerås och det ska bli sååå kul!! Kommer att ha med mig lite alster åt pysselparadiset som kommer att ställa ut.
Det är min första mara så det är lite nervöst, men ska bli jätteskoj. Kommer förmodligen gå lite fram och tillbaka eftersom jag har lillkillen med mig. Men något ska han väl sova under dagen!!

Har tyvärr inget nytt jag kan visa er ljust nu... Men snart så!!


Ha det gott i höstrusket, än är det snöfritt här!Kramizar och trevlig helg!

Edge scraper kort

Jajamen, jag har gått lös på min edge scraper denna gång. Har blivit riktigt kär i denna manick, tycker den ger så läcker effekt. Kortet är till min pigga farmor som fyller hela 88 år imorgon!


Har inte använt några motivstämplar utan bara en ramstämpel ifrån prima och en grattisstämpel (vet ej vart den kommer ifrån) som jag har embossat med glittrande guld. Blommorna är i tyg och kommer ifrån prima. Bradsen är sockrade och har en mellandel bakom sig, den nedre stänger kortet. Bårderna är embossade med cuttlebugdies och har satt blingstenar på dem. Kvistarna är en punch liksom den bruna spetskanten.


Öppnat kort


Underdel


Insidan på det uppvikta kortet. Papper ifrån chatterbox och text och kvist är rubons.


Baksidan av kortet.

Jag har fått mitt första DT-paket ifrån pysselparadiset och det ska bli superskoj att få knåpa ihop något av det fina innehållet.Idag har det varit en ganska rörig dag, tänk vad så lite kan göra så mycket!
Hamdi var superbökig inatt och jag fick sova med han bökandes i fåtöljen hela natten, jag brukar annars få sova ett par timmar i sängen. Det var inte så kul att vakna upp och skicka de stora tjejerna till skolan kan jag säga. :0(

Klockan två var det dags att hämta tjejerna och eftersom Amina är hemma med mig hade jag hoppats på att hon skulle somna  i vagnen, vilket hon inte gjorde. Hamdi somnar men vaknar givetvis när vi kommer fram till skolan, förmodligen av att Amina bökar runt i syskonvagnen (han är OTROLIGT lättväckt). Väl hemma så vill inte Amina sova middag och jag kan inte vila bredvid henne heller eftersom Hamdi är vaken.

Det var en trött och sur tjej och liten kille jag hade runt benen när jag fixade middag. Dessutom var Fatima på ett dundrande humör och gapade och skrek inne på sitt rum *dubbelsuck*

Kan ju säga att det var sååå skönt när jag äntligen fick i säng Hamdi och Amina vid halv nio (blev inte så tidigt iallafall). Sedan vaknade Hamdi igen vid halvtio, men nu hoppas jag verkligen att han sover minst ett par timmar iallafall!!!

Tack för alla era gulliga kommentarer! *jätteglad*

Nu ska jag gå och stoppa mig själv i säng...

Natti!


Scrappat för pysselparadiset.se

Nu har jag lite nytt att visa... Det är så kul att få visa upp det man skapar tycker jag, även om jag inte har så många besökare. Ni som lämnar ett avtryck gör mig väldigt glad ska ni veta!! Tusen tack för alla goa ord!


Har skapat en LO till pysselparadiset med deras härliga knappar. Kika in där vet jag, det finns mycket fint där!Detaljer
Alla knappar kommer ifrån pysselparadiset (förutom den charmen sitter i). De med rutaktigt mönster i blommans mitt är också knappar som kommer därifrån. Pappret kommer ifrån Prima och det gör även de härliga svirlarna som jag har styckat litet samt blommor. Har chalkat och ruggat upp fotomattan lite för att få lite mer markerad kant. Har stämplat en journalingruta med brun chalk, tror även den kommer ifrån prima. Blomraden och vågraden är ifrån bazzill just the edge, texten är thickersbokstäver och fjärilen är ifrån ett laserark ifrån panduro.


Har även gjort ett enkelt grattiskortPapper ifrån DCWV och fjäril i fjädrar ifrån panduro. Texten är utstansad med qk washington som jag sedan har 3D-lackat.

Har även gjort ett annat projekt som har med forumet aos att göra, men vad det är kan jag inte avslöja mer än så här...

Idag blev min "stora" lilla tjej hela 2 år, tänk vad tiden flyger iväg!!
Vi har firat med lite tårta och paket, gubben vill inte vara med i bloggen, så han bidde bortklippt. *hi hi*Stora barnen har hjälpt till att pynta tårtan.Dessutom var det Eid al fitr (muslimsk högtid ungefär som julen) för 3 dagar sedan. Här blir det mycket kalasande!!

Här kommer lite bilder på finklädda barn. *ler*

Hamdi 7mån.


Amina 2år


Selma 7, 5år


Tyvärr fastnade inte Fatima 6 år på bild... *surar lite*

Japp, det är full rulle här det vill jag lova! *ler*Kika in här så kan ni vinna mumsiga kryddor ifrån Aromia.

Det bidde ett långt inlägg idag.Kram på er alla goa besökare
/Maria

RSS 2.0