Tuff vecka!

Har inga nya kort att visa tyvärr!

image102

Har legat inlagd på sjukhus sedan i Fredags em och kom hem i Onsdags. 
På Torsdagen fick jag så ont i mage och rygg och kunde inte sova pga jag hoppade i hela sängen av frossa. Ringde förlossningen och rådfrågade med dem, tog två alvedon och kunde somna på dem. Under natten fick min mellandotter magsjuka, så det var till och torka....Ja ni vet vad!!!

Hade sedan ont hela fredagen och kunde inte ens komma iväg till affären för att köpa någe vettigt till mellantjejen (hade pulver blåbärsoppa hemma som tur var).
Gubben hade ej mobilen på sig, så han gick inte heller att nå. Fick tillslut tag på honom och kom in till förlossningen och fick lämna prover osv. Hade ett jätte förhöjt infektionsprov så jag fick intravenös antibiotika och blev skickad på ultraljud för att se om det var blindtarmen.
Det gick inte att se så bra eftersom jag är gravid i v.26 så de beslutade att de ville ta bort blindtarmen eftersom de bedömde det som större risk att lämna den kvar. Så natt till Lördag blev jag opererad och har nu ett 10cm långt ärr på min högra sida om naveln.
Blindtarmen visade sig vara oskyldig och infektionsproverna steg ännu mera. Hade fortfarande hög feber och forterljuden var höga upp mot 190. På kvällen  ville de ta lungröntgen och Ul på njurarna och det visade sig då att jag har en djupt sittande dubbelsidig lunginflammation.

Kan ju säga att de första dagarna levde jag som i dimma, hade så ont!!! Kan fortfarande inte förstå hur man kan ha som kraftig mensvärk när man har lunginflammation, men de var ju tur de hittade orsaken.

Hoppas nu innerligt att inte liten i magen har tagit skada av att bli sövd, röntgad och av alla mediciner!!!

Det är skönt att vara hemma men krafterna tryter rätt fort! Blir nog inte någe nytt kort denna vecka heller, då jag inte törs att lyfta ned de tunga lådorna ifrån hyllorna ovan datorn med pysselsaker i. Får försöka börja virka på en amigurumi (små söta djur) som jag beställt mönster på istället, så får kortpysslandet vänta någon vecka till.

Hoppas ni andra haft en betydligt trevligare vecka!

Super tack för era gulliga kommentarer, de värmer gott nu!   image101

Tillbakablick

Har inga nya kort att visa, eftersom minstingen varit hemma med hosta och snuva. Har däremot monterat stämplar och målat lite, så snart kanske det blir något.

Tänkte visa en tillbakablick på hur det såg ut när jag började med kortmakeri för ca ett år sedan. Kan ju säga att stämpelhögen  och materiell har vuxit åtskilligt under detta år. image89
Hade någon liten akvarell låda från panduro, med få färger i, 2 stämpeldynor (röd, vit), 3 stämplar (tomte, god jul text och snöflinga), de flesta qk figurerna är köpta från tradera och de från bosskut är från min vän Annica. Tekniken har ju kanske utvecklats och förändrats endel sedan dess. image100


image90


image91


image92


image93


image94


image95


image96


image97


image98


image99

Man tager vad man haver *hi hi*

Ha en skön helg på er allihop!

Kramizar

Farsdag kort

Har inte hunnit lägga upp det förren nu, men här kommer det! image86

image87

Motiven som kommer från magnolia har jag målat med promarker pennor. Skruvar och spik samt text och tags (beskurna reva tags) kommer från qk.

Hoppas ni har haft en trevlig vecka där ute och ni som varit på mässa haft skoj!
Själv har jag haft en röjarhelg då det lätt ser ut som ett bombnedslag när man bor så trångt. Skönt med lite ordning för omväxling!

Tack för de gulliga kommentarerna! Så kul när ni skriver en liten rad, så kan ju jag komma och besöka er!!! image88

Ha det gott!

Kramizar

Jippie!

Idag kom de nya hÄnglarna, så fina! 211142-83 Nu ska nog julkortstillverkningen komma igång den med.
Har fått till ytterligare ett kort, fast stakars farmor skulle ju haft det för längesedan. image84 Har inte kommit mig för med att färdigställa det, har bara kommit massa emellan (så kan det vara ibland).
Hoppas att hon blir glad iallafall image82

image85

Hummm, nu var det bara ett fars dag, grattis till huset och ett till en väninna kort kvar. Farsdag kortet hoppas jag få klart imorgon image82

Nu väntar jag bara på att mina busfrön ska somna så jag kan montera mina fina hÄnglar! *väntar otåligt*

Ha det gott mina pysselvänner!

Kram

Höstkort

Mormor har brutit fotleden så hon ska få ett krya på dig kort.

image81

Jag har utgått ifrån en skiss av Kicki (kortskiss # 44). Har så dålig fantasi för tillfället, så det är ju tur att Kicki har desto mer! image82
Har maskat lite Magnolia motiv och färglagt med distresser samt brilliance. Text och löv är utstansade i qk.

Känns kanske som om hösten har närmat sig slutet, men det var ett tag sedan jag målade motiven. Det är så grådassigt idag så lite färg piggar nog bara upp!

Hoppas ni har det bra där ute i höst mörkret och lämna gärna en kommentar innan ni kilar vidare!
Ljust det... Har problem att lämna kommentarer i vissas blog (de som har blogsoft), kanske beror på någon inställning för det är inte så hos alla?

I cant leave a message in some persons blogs (blogsoft), maby it depens on your settings?

Kramiz på er!

Amina går!

Nu går äntligen lilla skrutt utan stöd, fast hon vill ju helst krypa fortfarande.

image78

Tack för alla söta kommentarer ni skrivit, blir så glad!!!image79Önskar er en trevlig helg och allahelgons dag/ halloween!

image80

RSS 2.0