Bloggodis hos Scrap Addicted

Härliga easer  stämplar lottas ut i Scrap Addicteds blogg, samt hos duktiga Jennie som har skapat dem.

Kolla här, vist är de fina!! =0)

Glöm inte bort mitt blogg godis, pekar nedåt! ;0)

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kram Maria

Blogg godis samt ett kort med materiell i från en påskswap

Ni har väl inte missat blogg godiset jag lovat att lotta ut?
Innehåller lite stämplar och annat smått och gott... ;0)

För att vara med behöver du bara jämföra mina två påskhare kort och skriva ned fem olikheter samt gärna att länka tillbaks till min sida.

På aos hade vi en liten påskswap och vi bestämde oss för att försöka skapa något med var och ett av paketen. Här kommer ett kort jag gjort till en liten kille som blev två igår.Liten detalj
Har också fått äran att bli DT åt hobby och presenter så jag har skapat lite alster åt dem som ni också kan se här.

Dessa två kort har jag målat med promarkers och allt material går att hitta i butiken förutom hattnål, tack, grattis och hörn stämpel, samt spetsband.

Det var allt för denna gång!

Nu är snart ungarnas påsklov slut och vardagen återgår till det normala igen. Sååå skönt att dagarna har blivit längre och ljusare och vädret har man ju inte kunnat klaga på heller! =0)

Ha det gott!

Kram Maria

Favorit i repris...

Eller bara dålig fantasi! ;0)

Här kommer ett av mig själv liftat kort av påskharen. Skulle få med det innan tömning i torsdags till min farmor och farfar, så jag hade inte så mycket tid på mig. Om jag inte sagt det tidigare så är jag ingen snabb kortmakare utan jag måste få känna mig för om jag är nöjd eller inte innan jag limmar fast sakerna på kortet och det kan ta sin tid ibland. *S*

Motivet målat med promarkers:


Blev lite sur på min sakura penna eftersom den inte riktigt  ville rita som jag ville. :0( Ibland blir det som ett tomt sträck i mitten när man ritar, den torkar väl på  någe vis, men irriterande är det!!

Här är kortet, är det någon som ser några skillnader mot det tidigare? *S*
Utlottning, fin fem fel... Den som hittar fem olikheter mellan korten och länkar tillbaks till mig är med i en utlottning och harchansen att vinna lite bloggodis av mig! =0)En ledtråd har ni ju redan fått. ;0)

Här kommer lite detaljbilder på äggen:
Nu vill jag ha många svar!!! =0)
Vad det blir för bloggodis håller jag hemligt. *S*

Har ni sett det här fina bloggodiset förresten?


Det sponsras av:


Måste bara få visa lite roliga bilder på Amina som vägrar sova middag. Efter att ha röjt i hallen så kan man då bli så här tröööt!! *S*

Och idag när jag skulle damsuga gick hon och gömde sig under lilla soffbordet och somnade. *S*
Sist men inte minst så vill jag önska alla en riktigt GLAD PÅSK!!
Kram Maria

Här är det bloggtorka minsan...

Men nu kommer en liten uppdatering. =0)

Först lite bidrag som jag gjorde till Scrappers CC.

Här till påskutmaningen:


Motivet från magnolia och äggen som jag skurit ut med fiskars skärmall har jag målat med tombow pennor. Snirkel stämplarna är grunge collection, tack Asamia för inspiration och tips. Bokstäverna har jag 3D-lackat, qk banana split På den bruna vågade kanten bakom har jag använt kracklepaint, kul att testa.

De andra två korten gjorde jag på scrapträffen hos Scrapparazi  och använde scrappers kit:

Hade lite svårt att kombinera mina papper i kittet (alla verkar ha fått ganska olika) så därför blev det lite halvtråkigt med samma papper och kanske lite fantasilöst. ;0)

Tyvärr har jag inte hunnit med någon syfestval. Hade ju varit kul med mässa men vi har varit ganska mycket och farit nu.
Kommer däremot att vara på mässan i Uppsala den  2:a Maj och dema promarkers.

Minsta tjejen Amina var med sin pappa till Tunisien en vecka, de kom hem i onsdags kväll då flyget var försenat två timmar efter ett fel. Det var väldigt nervöst att släppa iväg henne, men allt gick bra förutom att hon skällde ut alla hans släktingar (aja baja, fy dig) som kom i närheten och hon släppte inte sin pappa ur sikte. *S* Däremot fick hon nog en eftersläng av resebaciller och kräktes hela fredagen, stackaren.

Jag och övriga tre barn åkte upp till mina föräldrar i Ånge ca en vecka istället, vi kom hem i tisdags natt. Borta bra, men hemma bäst! Tåget dit var ganska jobbigt eftersom det tar 4,5 timmar och vi åkte även kvällståg då. Vi var framme 22:40 och vagnen var helt upplyst och vi hade ingen bordsplats. Hamdi kunde inte sova alls och var väldans irriterad och arg, så man fick knata runt och göra sitt bästa för att han inte skulle överrösta tågvisslan. *S*
Hemvägen var mycket enklare för då fick vi en egen kupé i en sovvagn. Perfekt eftersom man kunde stänga dören och släppa ned lillkillen på golvet. Dessutom var det inte lika ljust så han sov bort en timme också.

Barnen hade kul i snön där uppe och åkte madrass o pulka och byggde snögubbe o snölyckta med morfar.

Selma längst bak, de anra är barn hon träffade där uppe.
 

Selma längst fram


Fatima


Fatima bakom snögubben


Snölycktan på kvällen

 
Hamdi som slocknade i vagnen så fort vi gick ut. *S*


Tyvärr tog inte M några bilder i Tunisien *sur* så jag har inget att visa därifrån.

Nu ska jag iväg och köpa gympaskor till tjejerna. Det har ju blivit så fint väder här och fötterna hade visst vuxit sedan i höstas.

Ha det gott, ska försöka hälså på er i era bloggar snart! ;0)
Tack för alla goa kommentarer, blir så glad! =0)

Kramizar Maria

RSS 2.0