Tiden räcker inte till!

Tycker inte att jag hinner någonting! Vill göra så mycket... Vill göra massor av kort, vill scrappa alla nya kort på barnen som jag beställt och jag vill storstäda här hemma. Köpa smarta förvarings boxar till småprylar kläder osv. Såg ett par jätte söta gardiner på hemtex som jag skulle vilja ha. De påminner lite om äppel eller körsbärskvistar sånna som brukar vara på kina mönster. Får se vad som blir kvar i plånboken, har nog köpt lite för mycket scrapprylar *ler* 
Skulle behöva några extra timmar på dygnet då man fick vara barnfri så man han med det man vill göra ;-)

Får se om jag hinner knåpa ihop något kort till Anna som gifter sig den 14:e April i helgen. Får nog använda stämplar ur Magnolias hjärtligt paket till det.

Muhrens vecko utmaning...

Muhren har en veckoutmaning i sin blogg. Denna veckas utmaning bestod i o lifta en tjej från Nederländerna som heter Inge. Hon brukar använda mycket och färgglada papper till sina kort. Här kommer mitt bidrag ;-)


image5

Har använt 5 olika papper och solblomman är utklippt från ett av papprena. Stämpeln kommer från Magnolia och är färglaggd med akvarellpennor. Löv och bokstäver kommer från quickutz, blommor från prima. Övriga dekorationer: spretgarn och ett organza band.

Kort till en gammal klasskompis som fick barn den 15/2- 2007

image6


Kort till mamma och pappa på alla hjärtans dag

image9


Inget pyssel idag heller...

Amina är en riktig liten luris. Idag har hon inte sovit någonting och jag som tänkt att jag skulle hinna en massa! Är bara att inse att ibland blir det inte som man tänkt sig ;-) Har en massa kort som jag vill scrappa på och dessutom måste jag fixa ett kort till min kompis som gifter sig den 14:e april. Vill ha lite tid på mig så jag hinner tänka igenom det så det blir bra. De stämplar jag har som skulle passa kommer ifrån magnolias paket hjärtligt. Finns ett par där som böjer sig fram och ska pussas... det blir nog sött! Väntar på mina nya revolution dies från qk klubben, hoppas de kommer snart! Den som väntar på någe gott....

Poppes stämplar tävling

Med detta kort ställde jag upp i en tävling hos http://www.poppesstamplar.se Det vinande bidraget kan du se under tävlingar 2007 samt tävling 2.

image8

Har använt en husmus stämpel som jag färglaggt med akvareller. Blommorna kommer från fancy pants och alfabetet (Indigo mini) samt bladen kommer ifrån quickutz.

Nytt alfabet har jag köpt idag ;-)

Fick ett erbjudande om att köpa Tangerine classic med skuggor till qk tången för 2200:-. Gissa om jag kunde motstå det, inte ;-) 
Köper man det i affär så kostar det minst 3000:-, så nu är jag super nöjd!

Får bli knäckebröd och vatten hela april :-D

Nu väntar jag bara på min order ifrån qk klubben, hoppas den kommer snart. Annika verkar ha fullt upp i scrapperiet, för hon har inte ens hunnit lägga in månadens qk alster (brukar göras den 15:e). 

Nattjobb

Satt uppe till kl:03.00 i morse med ett kort till mormor som fyller 81år på fredag. Det gäller ju att påssa på när lillan sover, annars blir det inte så mycket gjort!!!

Så här blev det...

image7

Jahapp, då har man en blogg! ;-)

Tänkte att jag skulle använda denna blogg till mitt scrappande och kortmakeri. En ganska ny hobby för mig, men jag är helt fast! Så kul och det finns ju så många möjligheter...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0