Kortbidrag till Stellas höstmix

Köpte ett höstmixpaket ifrån Stellas med BG papper. Först blev jag lite förskräkt när jag märkte att typ alla papper gick åt brunt, orange och mörk grönt (hade ju hoppats på lite pastelliga färger).    
Men nu i efterhand när jag tänker efter så passar de ju väldans bra till höstiga projekt, eller min sons orange och bruna boddysar.

Har laddat upp bidraget i deras fotogalleri nu, efter mycket letande... Så nu lägger jag upp kortet här.Valfri kort hette utmaningen och de krav som fanns var att man skulle ha två mönstrade och två dekos ur kittet, annars fick man göra som man ville. Här är det BG- papper ur serien Boxer. Blommorna gissar jag att de är ifrån prima. Knappar och charms har jag laggt till ifrån egna gömmor.

Hänglapojken är ur det senaste klubb kittet av hÄnglar och är målad med promarkers och blendern. Föll för pojken och flickan på cykel Tycker annars att de andra liknar de jag har, hade nog hoppats på lite nya varianter.

Den fina biljetten har jag fått i PDF av SusanneSj, se inlägg längre ned. Så gulligt av dig att du delar med dig!!

Har ruggat upp stämpelmotivets och kortstommens kanter och chalkat dem för att få lite gammal och höstig look. Har utgått ifrån en skiss av moma, hon gör så fina skisser. 

Idag kom mitt första uppdrag till pysselparadiset i brevlådan... Det ska bli sååå kul!!


Ha det gott alla bloggisar!

Kram från Maria

 

MHV September

Ett nytt MHV (månadens hemlige vän) kort med de nya biljetterna.Det är märkligt vad svårt det är att fota vissa färger... Blir inte alls bra! :0(
Panduro blommor dubbelvika bakom. Mönstrat papper på 3D kuddar och ruggat på långsidorna. Glitterlim i döskallens ögonhålor. MHV är utskrivet på dymon.

Liten detaljbildDetta fick jag av min HV, bilden är klickbar.

Det var allt för idag!

Ha det gott!

Kramizar

Åhhh, vad jag saknar Word

Nu har jag också skrivit ut läckra biljetter... Tusen tack SusanneSj, fru Soli och Mirabyll!! Biljetterna som jag skrev ut på lite brunmelerat papper vart rätt bra tycker jag, de andra får man nog chalka lite mer eller så får jag köpa mera sådant papper...

Istället för att ta en nål och göra riven kant tog jag en vass sporre som man använder när man syr. Drog den längs en linjal med ett korkunderlägg under och det blev helt ok. Sedan testade jag även att sy med symaskinen (utan tråd) och det blev också rätt bra och det var dessutom lättare att riva den kanten.

Den rivna kanten med sporre ser blev så här
Och så här blev det med symaskinen
Ursäkta de taskiga bilderna, men det var skymning när bilderna togs.

Jag tycker personligen att den streckade kanten med sporren blev snyggast. Men ska man riva av kanten så tycker jag det blev snyggast när man sytt med maskinen. Ska man bara ha en streckad kant som dekoration kan man ju använda sporren tex på biljetter där ena ändan är streckad men inte avriven. Tror fru soli hade sådana biljetter också (skrev ej ut dem denna gång. Undrar om det var en nackdel att ha en silent setter till detta... Har något ont i handen idag!!

Här är hela bunten med biljetter


Saknar word något helt otroligt... Det fungerar inte att ändra texten på Works tyvärr. Bytte dator för två år sedan och den nya har bara Works och jag tycker personligen att det är helt värdelöst... Tyvärr kan jag inte föra över bilderna till den gamla datorn heller eftersom ungarna har gjort något så att muspekaren inte fungerar. *muttrar*

Japp, då ska man bara få till lite kort.... *ler*

Amina är hemma ifrån dagis igen. En vecka hemma och en vecka på dagis... Tyvärr brukar det ju gå förkylningar mer eller mindre hela höst / vintern och framförallt när de är små, så det är nog bara att ställa in sig på att det blir så här hela tiden. Hamdi har ju kvar sin hosta sedan förra förkylningen som Amina drog hem, så jag hoppas att han inte blir så hårt drabbad stackarn. Inte så enkelt när man ska få snoriga pussar ifrån syrran.. ;0)

Önskar er en trevlig vecka!

Kramiz 

Utrensning hemma...

Ibland blir det förmycket av det goda så jag tänkte försöka sälja lite saker här i bloggen och på aos.
Först till kvarn gäller och jag går efter klockslag om fler är intresserad av samma sak.

Frakt tillkommer.
Maila mig om ni är intresserade, adress  mammaria1979@hotmail.com


Samtliga stämplar är oanvända. Alla stämplar är omonterade förutom hjärtat och snögubben.
1. Hänglaflicka 60:-
2. Hänglapojke 60:-
3. Text "inspiration" 10:-
4. Magnoliaflicka 50:-
5. Magnoliaflicka 60:-
6. Magnoliaflicka 60:-
7. Stora dekorationspaketet 100:-


Oanvända stämplar med självhäftande baksida med bild som du enkelt fäster på en akrylkloss och ser vart du stämplar tack vare bilden. 50:-


Helt oanvänd blomma till qk revolution (fungerar även i grodan). 80:-


Qk die rocking horse 75:-


Qk die pregnent clothes 70:-


Punchar
1. EK sucess medium snögubbe 60:-
2. Tre små punchar 30:-
3. Två oöppnade punchar med not och nalle 30:-


Oöppnad stämpel, omonterad. 25:-


Schablon i plast 12" i storlek ungefär 40:-

Skissutmaning

Har tagit Kickis skiss i från Tingturabloggen och använt mig av. Det bidde ett födelsedagskort till en födelsedagsswap på aos. Det var riktigt roligt att få skapa för det känns som det var ett bra tag sedan nu. Har försökt säda och rensa lite då min "pysselhörna" svämmar över av allt möjligt. Det är ungarnas skolpapper, reklam, räkningar, cd-romskivor, kort, kataloger, tidningar och scrappryttlar så klart. Har fått nog av röran nu, mååååste röja upp!! Som vanligt tar allt mycket längre tid då man helatiden blir avbryten. Barnen ska hämtas och lämnas, en liten Hamdi är hostig och missnöjd ganska ofta och när man har hämtat barnen så har man en liten klåfingrig Amina överallt. Saker som kunde varit klara på en dag tar därför typ en vecka. *suck* Ja städa är inte min starka sida (avskyr det som pesten) men älskar att ha det fint... Ingen bra ekvation jag vet!! *ler*

Nä nu ska jag sluta tråka ut er med mitt babbel, här kommer kortetEtt Sarah Key motiv målat med promarkers och blender. Blommor ifrån petaloo och muffinsen är utklippt i tyg. Almenacksstämpeln har jag fått uppstämplad. Ringarna i almenackan och grattis är embossat i hologram sparkle. Rosa pappret är embossat med cuttlebuggen. Lilla hjärtremsan är självhäftande och kommer ifrån panduro.

Hoppas jag får ordning snart så jag bara har tid att skapa när busarna sover och jag lyckas hålla mig vaken. Det är ju så rogivande och skönt att sitta och fundera och pussla ihop bitarna på kortet.

Ha det gott alla bloggisar!

Kramiz

Virkade hjärtan och journalingkort

Har inte blivit så mycket scrappat ljust nu. Dagarna bara flyger iväg när man ska hämta och lämna på dagis och skola och på kvällen är man så trött så man stupar isäng om lillkillen sover. Önskar att jag fick honom att sova lite tidigare så man fick lite egen tid på kvällen, nåja det kommer väll.... Han har nu fyllt 6 mån den 28 Augusti. Tänk att nu är han närmre ett år än nyfödd, vart tog tiden vägen??? Maten går sisådär... Vissa dagar går det bra andra ratar han maten totalt, så jag får nog ställa in mig på att amma lääänge!!

Har ju inte fått till några kort men lite journaling kort till en swap har det blivitPå den ena har jag stämplat en blomranka och på den andra är det stämplade fjärilar. Blomman är målad med promarkers. Har använt ett glas och därefter ritat blomblad.

Har virkat lite hjärtan ocksåHittade ett mönster på nätet... Synd att jag inte har så mycket färger att virka i bara. Känner inte för att köpa ett helt stort nystan bara för att virka lite blommor och hjärtan, skulle vilja ha lite spillgarner.

Jaaaa, så måste jag ju visa en bild på min tandlösa lilla tjejEn riktig garageglugg. *fniss* Det var lite svårt att få något bra foto för hon ville egentligen inte le, men jag var ju bara tvungen att få ett kort!! ;0)

Har lite shopping att visa också.Dessa borderdies har jag köpt på e-bay för 500:- inklusive frakt ifrån USA... Mycket fynd kan man hitta där. *nickar*
Normalt skulle de två breda i en svensk shop kosta 600:- exklusive frakt.
 
Hummm... Ja det var nog allt för denna gång!


GURKISS
... Hör av dig för att få din vinst!!! ;0)Önskar er alla en trevlig helg!!!

Kramizar
/Maria

RSS 2.0