Ett skogstokiga hus kort

Nu har jag äntligen fått till ett kort med en av mina nya favo stämplar ifrån skogstokiga. Man ska inte behöva montera stämplarna på foam utan de fäster direkt på akrylklossen med hjälp av fönsterputs Men jag hade jätte problem att få till ett snyggt tryck, så jag lade en bit foam under pappret och då gick det genast mycket bättre. Har testat ett litet nytt sätt att måla med mina promarkerpennor på och har apat efter Skogstokigas grundare väldigt mycket. Kul att testa lite nytt, fast med samma pennor.
Lite detaljer, bilderna går att klicka för att få större.

     

Pappret är ifrån BG, så himla gulligt tycker jag! Minirosorna har jag köpt från papirloftet.no, men det finns inte några kvar nu. De verkar vara slut överallt, väldans poppis med minirosor. ;0) De turkosblåa blommorna har jag stansat ut med en retro punch och hällt velvet glitter över plus lite coppar stickles i kanterna. Fönstren och den utklippta pippins näbb på 3D kuddar har fått 3D-lack på sig. Hörnsvirlen är en boss cut die.


Mycket födelsedagar har vi i februari... Det lär bli en dyr månad när barnen blir större. ;0)
Selma fyllde åtta år i fredags den 20:e och nu på lördag den 28:e fyller lilleman 1 år. Hjälp vad fort det går!!

Här en paket öppnande glad tjej, med alla fina pressenter ifrån mormor och morfar. Kalas ska vi ha på söndag.

Måste bara få berätta vad vår lilla 2 ½ åring sade när hon kikade på fodralet vi har hemma till den här DVD:n...Amina: -"Titta, Hamdi där!"

Ser ni likheten? Förmodar att hon menar den krypande bebisen. Här ska ni få en liten bild att jämföra med.Så nu vet ni att vi har ett litet träsktroll hemma! *fniss*

Ha det gott och glöm inte att lämna en liten kommentar!

Kram Maria

Härligt bloggodisAllt detta fina kan du vinna här!


aos söndagsbilagaNi missar väl inte aos tidningens söndagsbilaga? Har denna gången gjort en artikel där jag blandannat beskriver hur jag gör när jag målar med promarkers och blender. Kila in och kolla!! =0)

Dessutom pågår en kommentar tävling i tidningens februarinummer som denna gången ligger i bloggen (ej pdf format).
Skynda och kommentera för att vinna fin fint pris!

Du kommer dit genom att klicka på aos loggan till höger under min profil.Utlottning av ett fint qk cookie cutter alfabete hos kreativt kaos. Såå generöst, vill vinna!!!Nu hoppas jag få lite tid över till att färglägga denna fina, från skogstokiga.Ha det gott!

Kramizar Maria

Hemskt dålig på att uppdatera *skäms*

Ni har väl inte missat att det nya numret av allt om scrap tidningen har kommit, denna gång ligger numret i bloggen.Klicka här, så kommer du dit! ;0)

Jag vet att jag har varit superdålig på att uppdatera, nästan så man kan dödförklara denna blogg. Ibland hinner/orkar man inte riktigt med allt man vill.

Ljust nu är vi superförkylda x 5, alla utom Selma som verkar klara sig. De små har upp mot 40 graders feber och på lilleman har det varit nästan så alvedonet inte vill hjälpa heller. Hostmedicin och alvedon är rena rama saften här hemma... *s*

Hamdi är en "stor" pojke nu. Han började krypa ungefär vid julas och har sedan dess gått längs med väggarna. Ibland har han släppt lite men mestadels fegat och satt sig ner. Nu har han börjat släppa mer och mer och går ganska långa sträckor, fast lite läskigt är det fortfarande. ;0)
Har skapat lite också, några alster får ni kika på om ni går till tidningen ovan. ;0)
Skapade även till en DT-uttagning, men det gick inte så bra för mig... Hon fick ett superdesign teem!! =0)

Här kommer mina alster:PM- målat RAM-motiv, på akvarellpapper. Gillar nog bättre albumblad till pm-pennorna. Mini rosor i håret massa bling, charmblomma och hattpinne som jag trät pärlor och mellandelar på. Papper från Kaiser kraft, BG och Maja design.


Ett kort fullt med You Do blommor, bling och glitter.
De fina kanterna har jag stansat ut med fiskar´s kantstans och cirkelstans. Fjärilarna är laserark ifrån panduro, spåren efter dem är rubb ons. De fina biljetterna har jag skrivit ut. Den med fina texten är från gulliga SusanneSj. Den andra kommer jag tyvärr inte ihåg vem som gjort, den är målad med pm-pennor.

Kortet stängs med foto ankare.


Har fått två awards också. Jag är jätte tacksam och det är jätte skoj att få, men som sagt har lite tidsbris ljust nu. Inte så himla lätt att uppdatera bloggen när man har en liten datanisse som gärna vill banka på tangentbordet samtidigt.

Den här fina awarden fick jag av MariaDetta är "kriterierna" för denna award!Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.


Den andra fick jag av MalinReglerna är sådana:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 5 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.
Nu ger jag den vidare till:

Jag är lite dum här så jag passar dessa två vidare till alla mina bloggläsare, om jag har några kvar. ;0)
Hinner inte riktigt att sitta och länka åtta respektive fem stycken nu, dessutom har nog många fått dem redan eftersom det var ganska länge sedan som jag fick dem.
 
Tack tjejer för att ni tänkte på mig!

Näpp nu ska jag få små bustroll i säng!

Ha det gott!

/Maria

RSS 2.0