Här kommer "busfrö" kortet

Stämpeln är från hänglar och stänglar och är målad med distresser. Papper från bazzill och DCWV. Qk-  svirlar och Katie classic alfabet. Blommorna och blingsten kommer från magdas scrapbooking.

image21

Älskar den här stämpeln, tycker den är så söt!
Tack igen Annica =D

Kortet kommer min äldsta dotters dagisfröknar få eftersom hon kommer sluta där och börja 6-års verksamheten i höst. Eller hon börjar redan på nya skolans fritids i Juli. Stora barn man börjar få, skolåldern kommer man ju ihåg själv *ler*

Nu måste jag hoppa isäng, ska upp med barnen till dagis imorgon.
Natti natti alla andra nattugglor som läser! ;-)


Produktion på gång ;-)

Fick hem en jätte fin stämpel som min vän Annica köpte på mässan i Gävle, tusen TACK! Höll på att måla lite husmus motiv, men var ju tvungen att montera stämpeln och testa den först *fniss* Jag håller nu på att montera kortet, så troligtvis laddar jag upp det ikväll (om mitt lilla spöke tillåter)  =D

Bäst att passa på för snart får man nog ingen lugn stund, tror inte det dröjer länge till innan damen kryper...

image20

Med lite envishet kan man komma lång... Inte till storasystrarnas bratz-skor hoppas jag!!!

Ha det gott!


Här kommer kortet...

Jag har använt en stämpel jag köpt på tradera och den kommer ifrån all night media. Har fäglaggt med distresser och chalkat alla kanter även på blommorna. Tagen är en schablon från panduro, även blommor kommer därifrån, förutom den mittersta som är från prima. Har satt en bling-sten imitten på blomman.
Qk reva - svirlarna är ut stansade i prism papper från bazzill och målade med lite glitterlim. M-et är ett chipboard från K&Company. De andra bokstäverna är ut stansade i qk-indigo, chalkade och målade med lite glitterlim.
Bakgrundspappret är ifrån Magnolia.


image19Har blivit lite beroenda av  svirlar och blommor tror jag... Får se om jag får till ett kort utan nästa gång ;-)

Nu ska jag snart iväg och storhandla, ha det så gott allesammans!

Inga batterier

Skulle lägga upp ett nytt kort jag gjort hade jag tänkt. Men alla batterier till kameran är urladdade, så det får jag vackert vänta med. Få se om de är färdigladdade ikväll ;-)

Har inte hunnit med så mycket pyssel på sista tiden som jag skulle velat. Har känt mig som en disktrasa (mina batterier kanske också är slut). Tror att det beror på att min kära dotter inte vill sova om nätterna/ morgnarna längre då det är så ljust ute. Har dessutom försökt hålla oredan borta här hemma, men det spelar inte någon roll för hur mycket jag än plockar så tycker jag det ser lika stökigt ut iallafall. Skulle nog behöva göra en rejäl ur rensning :-P och skaffa mig bättre förvaring. Önskar man kunde få hem en inredare som fixade iordning värsta förvaringen åt en... Ha ha, ja önska kan man ju få, det är ju gratis än så länge ;-)

Blir så glad för alla kommentarerna jag fått, så kul när man får lite positiv feedback. *ler brett* 

image19

RSS 2.0