Lite nygammalt...

Hade med två alla hjärtansdag kort i senaste numret av allt om scrap tidningen som jag tänkte visa här nu.Nallen kommer ifrån motivet.com och var en av mina vinster jag fick när jag vann med mitt lila blingade kort hos stampartic. Påminner om taty teddy eller miranda nallen, sååå söt tycker jag. Har målat honom med promarkers och blender samt duttat distresser med pompom boll för att få skugga bakom.

Härtanen samt den innersta hjärtbårdern har velvet glitter på sig, finns hos pysselparadiset. Den yttre hjärtbården har glitterstickles på sig. Maja Design papprena är så fina tycker jag! =0)

Här kommer det andra:Magnolia flicka målad med promarkers och blender. Hjärtat i bakgrunden har jag embossat med poly sparkle efter att jag torrembossat det med qk-rev svirl. Papper och kvist i från BG, även formen på kortet är utklippt efter ett BG minialbum.

Jag var och hälsade på hos Scraparazzi  Zornitsa idag, sååå fin och välordnad butik!! Det var jätte kul att få komma dit och kika och jätte mycket fint har hon... Helt i min smak många av dekorationerna, så det kan bli farligt nästa lördag. =0)

Jag har äntligen blivit med scrapväska... Tänkte att det är smidigt att ha en nu när man kanske kan få komma ut lite mer själv och kanske gå på flera träffar. Det blev en Navigator Crop in style, tyvärr inte en XXL, men den verkar väldigt svår att få tag på. Jag är nöjd med mitt köp iallafall, man får helt enkelt tänka sig för innan man proppar i "ALLT" *s*
Zornittsa hade dessutom lotter för varje 250.- du handlar för, så det bidde fyra stycken för väskan... Tro det eller ej, men jag vann en scrap gottepåse värd 400:- *skuttar runt* =0)

Här den fina påsen:Och här det supermumsiga innehållet som inte fick plats på en bild. =0P

Tack Zornitsa för en trevlig pratstund!Nu ska jag gå och lägga alla barnen för de håller bokstavligen på och river hela lägenheten. =0O

Trevlig helg på er!

Kram Maria

Ett påskkort med skogstokiga igen =0)

Är så kär i mina skogstokiga stämplar... De är så härligt annorlunda! =0)

Här kommer ett påskkort som jag gjort efter stampartics skissutmaning.Lite detaljer
 

Motiven är målade med promarkers och blender. Var tvungen att börja på en ny blenderpenna då den andra blivit helt torr *s*, men det var lite ovant, för den känns alldeles för blöt och det röda ville givetvis blöda över. :0( 
Blombård och höna är ifrån skogstokiga och fjädrarna och text är magnoliastämplar. Texten är stämplad med brilliance starlight black (fast den ser mer grön glittrig ut här).
Under blommorna i hörnen som är en hörnpunch samt på det embossade pappret (cuttlebug die) har jag haft poly sparkle embossing pulver för att få lite nyansskillnad och glitter. I mitten på prima blomman har jag klippt ut en cirkel av glittrigt papper och satt halvpärlor på. Var tänkt att det skulle likna primas nya fina blommor. ;0)Annars har det varit fullt upp med födelsedagar och kalas här.

28/2, Hamdis födelsedag HIPP HIPP HURRA för min lilla ettåring!!!
Ny klippt dagen till ära, de små fjun han har. =0)
1/3 Selmas 8-års kalas, som blev ganska lugnt med 3 tjejer som kom (förkylningstider).Här en bild på Selmas specialtårta, då hon inte tål ägg.Efter kalaset kan man ju ha skoj med alla ballonger...
 


Skönt att slippa mer kalas nu på ett tag, har ju bara vinter och höst barn. =0)

Amina är ju hemma nu eftersom jag tagit ut vårdnadsbidrag för Amina och Hamdi istället för att ha dem på dagis. Men det verkar inte virusarna bry sig om för nu har Hamdi 40 graders feber igen. Jobbigt eftersom alvedonet ibland inte riktigt verkar ta på honnom, han känns som en kamin stackarn. Hoppas bara att Amina klarar sig! ;0)

Hoppas de blir friska tills den 21/3 för då ska jag på min första pysselträff (utan barn) i Scraparazzis nya butik. Det ska bli så himlans kul... Fast nu har jag ju ingen barnvagn att packa saker i och ingen scrapväska heller... Undrar om det går med en vanlig dragväska?? Får kanske hitta på färdiga kit så man inte får hur mycket packning som helst *S*

Ha det gott allihop och tack för alla gulliga kommentarer!! Så kul att se vilka som kikar förbi, så fortsätt gärna att lämna ett avtryck. =0)

Kramizar

RSS 2.0