Motivets bloggodis

En helt underbart söt bloggodis som motivet.se lottar ut VILL jag vinna!! *Snälla, snälla, SNÄLLA*  =0)Kram Maria

Gäst DT för Skogstokiga i Juni

Har fått den stora äran att vara gäst-DT för Skogstokiga stämplarna i Juni. Petra är hur duktig som helst på att rita och stämplarna är mina nya favoriter, så jag är såååå GLAD!! =0)

Har du inte sett de fina stämplarna ännu skynda dit och kika!
Sedan vill jag ge alla mammor en stor KRAM idag på vår dag!

Här kommer ett litet kramkort skapat för hobby och presenter, finns även i Hobby och presenters blogg.Gillar mina flytande halvpärlor som jag använt i vitt och grönt här. Det är beroendeframkallande att jobba med dem för man kan inte sluta. *ha ha*
Alla papper, kortstomme och dekorationer finns i Hobby och presenters shop.
Kortstommen har färdiga rutor som man trycker ut. Har valt att ha ett vitt bakgrundspapper som jag limmat qk-bokstäverna på.

Här är det hett idag, man är ju inte van vid någon vidare sommarvärme. Hoppas ni andra har haft en varm och skön dag!

Kram Maria

Hobby och pressenter har kommit igång

Ni har väll inte missat att hobby och pressenter nu har kommit igång med sin nya butik.  Skynda dit och frossa i alla härliga och annorlunda dekorationer. Kan till exempel verkligen rekommendera de superfina filigranerna som passar perfekt under en miniros. Finns under nyheter, övrigt. Klicka på bilden så kommer du till butiken.
Här är lite alster som jag skapat för Hobby och presenterMin syster *S* och min lilla Amina som inte var många dagar här. Jag har stämplat med guld och koppar bakom det mönstrade pappret och i kanterna på fotona med de Norska gunge-stämplarna. Det mönstrade pappret och de större blommorna har fått guldmist på sig. De flesta av dekorationerna samt papper går att hitta i shoppen.

Lite detaljer, bilderna är klickbara
   


En till LO med tingelingpapper som också är ifrån shoppen.De söta fjärilarna kommer även de ifrån shoppen.
Älskar de här fotona på min dotter, hon kan konsten att göra miner... Blivande Hollywood stjärna kanske *S*
Glömmer aldrig när min bror, hans fru och hennes son D var här. M skojade med Amina och sparkade till henne i rumpan (löst givetvis) och hon blängde surt på D långt efter, eftersom hon trodde att det var han... En blick som kan döda vill jag lova och då var hon bara två år gammal. *S*

Här kommer även två kort jag gjort och det första är nog inte direkt minimalistiskt, har typ vräkt på dekorationer. *S*Söta mimosastämpeln finns att köpa i shoppen. Jag har målat henne med promarkers och mcp teknik. Har använt grungestämpeln även här och spelbinder dies. Hörnstämpel längst upp är i från prima och jag har maskat ihop den. Papper och alla fina blommor, filigraner, fjäril och charms hittar du i butiken.

Och ett lite enkelt kortFiltkanin, charm och papper kommer ifrån butiken. De har även fått in stickles, har använt stickles runt textramen och runt den vita utstansade ramen.

Har ju fler kort jag gjort till pysselparadiset, ska bara komma iväg till Uppsala och hämta dem, för jag han inte fota dem innan jag tog med dem till mässan.

Dessutom var jag på jätte trevlig pysselträff igår hos Zornitsa på Scrapparazzi och hennes fina butik vid Mariatorget. Fick ihop två kort (det ena ska bara monteras lite detaljer på). Fast de korten får ni inte se förren i Juni. :P
Tack allihop som var där för en trevlig stund och ett extra tack till Cath för skjutsen! =0)

Är det någon som är bra på html koder?
Har fått in loggan att jag är designer för allt om scrap tidningen, men när jag gör på samma sätt med de andra loggorna fungerar det inte :0(
Har sparat bilden på loggan i bloggen, sedan försöker jag att länka till shoppen via loggbilden, men icke sa nicke. :0(
Blir jätte tacksam om det är någon som kan rabbla den rätta koden.

Ni missar väll inte söndagsbilagan till allt om scrap tidningen? Klicka på loggan under min profil så kommer du dit.

Önskar er en trevlig natt med en god natts sömn!

Kram Maria

Maja design för pysselparadiset

Tänkte visa vad jag skapat för pysselparadiset till Uppsalamässan som var den 2-3 Maj i Uppsala. Var ju även där och demade pm-pennor, så det florerar lite bilder på mig här och var i diverse bloggar. *S*
Fast de tänker jag inte visa här, är inget fans av bilder på mig själv... Ha ha
Tack Caroline och Johan för en trevlig stund i er monter och för allt fint jag fått! =0)

Först ut en somrig LO, alla papper är Maja design papper.Har skurit ut syrener och blad sedan placerade jag korten bakom pappret. De fina gardenia blommorna och det prickiga bandet finns också hos pysselparadiset.

Lite detaljer, bilderna är klickbara.
           


Nästa är en Lo på Hamdi för ca ett år sedan.Alla papper förutom Cardstock är Maja design och finns hos pysselparadiset. Även miniros och velvetglitter som jag haft på den gröna texten finns i shoppen.

Tycker det här kortet är så roligt... Inte lätt att hantera fingrar och händer när man är så liten.

Därefter kommer ett kort med en syren tilda stämpel, även den finns i shoppen och är målad med promarkers.Även här Maja design papper. Alla minirosor i tre olika storlekar finns i pysselparadisets shop.

Har även fler kort jag gjort men inte fotat ännu, så de får ni hålla utkik efter framöver.

Ni missar väll inte att pysselparadiset firar ett år i dag, gå in och kika så ni inte missar att ta del av de fina erbjudanden. =0)

Kommer att dra en vinnare i min påskutmaning/utlottning i slutet av denna månad. Hittills har jag bara fått in två svar, så glöm inte att kommentera (OBS, det är inte easers stämplar jag lottar ut. Det var deras utlottning jag deltog i därav deras bild och länk).

Nu ska gräsänkan bekämpa alla kexsmulor från mina busar och damråttor, eller var det sandråttor från alla barnskor. *S*

Ha det gott!

Kram Maria

Nu är den här!!!

Nya numret av allt om scrap tidningen.

Missa inte skynda dit och kika, länk via bilden. Massa härliga alster både i bloggen och som PDF utlovas. =0)


Snart kommer jag även att dra en vinnare av mitt bloggodis. Har bara fått in två svar hittills... Ni andra missar väl inte att jämföra de två snarlika påskkorten och hitta fem olikheter?? =0)

Ha det gott!

Kramar Maria

RSS 2.0