Ett stort tack...

för de fina kommentarena i min blogg, det värmer!!! :-D

Ytterligare ett hängla kort.

Har färglaggt blad, vingar och hängelns kläder med distresser, resten är färglaggt med akvareller. Har använt qk-revolution tagtoppers och svirlar. Chalkad panduro tygblomma och papper från DCWV och bazzill.

image17

Ett nytt kort med...

en hängel stämpel, fick hem två jag beställt nu i veckan. Har färglaggt med distress färg för första gången. Hand och ansikte är färglaggt med akvarellpennor då jag ej hade de färgerna i distresser. Kanterna är chalkade med fluid chalk och torrkrita. Ditritad söm med lite glitterlim. Papper från provocraft och bazzill. Tygblomma från panduro som jag inkat kanterna på. Svirlar och minialbum från qk-revolution. Kantstansen som jag använt till ovankant mittremsa och hörn kommer frånsilvermoon.

image16

Inga nya kort ljust nu...

men ska snart knåpa på ett tack kort och ett "krya på dig kort" till mormor som ramlat.

Här kommer ett kort på mitt minsta bustroll med mat i hela ansiktet och stulen sked *s*
Hon vill gärna ha skeden själv och leka med, resultatet blir....kladddigt! :-D


image21

Bröllopskort

Min kompis gifter sig idag, tänkte hon skulle få detta kort:

image9

Kändes inte ok att göra det klassiskt romantiskt med massa rosor och så eftersom de har tre barn och hon ska gifta sig i svart kjol. Hoppas hon blir glad ;-)

Insidan tabbade jag mig ordentligt med, dodlingen blev fel och när jag skulle rätta till det blev det tok mycket snirklar. Visste inte vad jag skulle göra, funderade på att limma ett tunt papper ovanpå, men beslutade istället mig för att sätta dit blommor. Så då blev det så här:

image10

image11

image12

Inte helt nöjd, men det blev bättre ;-)

Innan såg det ut så här :-(

image13

image14

Som sagt det blev inte alls bra... Men man lärs sig ju av sina misstag ;-)

Härligt solskensbröllop blir det idag i alla fall =D

Satt uppe halva natten...

Fixade ett kort som jag tänkte skicka till farmor och farfar. Hade egentligen tänkt att skicka ett påskkort men det han jag inte ;-)

Så här blev det i alla fall

image8

Har använt mina nya grind, staket och grässtämplar från magnolia. Fåret och Tilda kommer också därifrån men från påskpaketet. Svirlarna är från autumn leaves, blommorna från prima med 3D lack inuti. Pappret är från DCWV och bazzills bling. Tilda har också fått kläder i mönstrat papper från K&Company.

Fick rolig post idag!

Fick äntligen mina stämplar som jag beställt från Magnolia. Har fått så mycket inspiration från Muhens sida så jag var bara tvungen att ha dem!!! Ska bli kul att sätta sig och göra ett kort med dem, hoppas jag får lite tid över imorgon ;-)

211142-8
Stämplarna under fick jag också idag. De kommer från Poppes stämplar och är ett tröstpris från tävlingen jag var med i. Så kul när det kommer ner någe roligt i brevlådan =D

image9

RSS 2.0