Min favo stämpel

Här kommer ett kort med en hÄngelstämpel, som är en av min absoluta favorit!

image194

Motivet har jag målat med prismapennor och MCP-teknik, det var jätte skoj att testa. Är första gången jag enbart kört med denna teknik, annars brukar jag ha promarkers som grund och bara skugga med prismapennor.
Papper och brads kommer från BG, gillar denna serie.

Har ett till kort på gång, men det är inte så lätt att hitta en lucka. Lillkillen är jätte sälskapssjuk, så det blir inte så mycket gjort. Han är inte alls speciellt förtjust i att ligga för sig själv... Han har börjat le och skratta jätte mycket nu, men det är tyvärr inte så lätt att fånga med kameran, har gjort ett flertal misslyckade försök.

image195
Ganska utanför och halv blev han. image171


Här ser han bara full i sjutton ut *S*
image197

Stakars ministorasyster halkade på ett papper och druttade in i videohyllan. Blev ett djupt hack i pannan som det sprutade blod ur. Varför ska man alltid vara själv när sånt händer??? Vart ganska skärrad och hittade inte telefonen heller mitt i röran. Fick tag på gubben som i sin tur ringde grannarna som fick komma upp och hjälpa mig med Hamdi och sjukhuskontakt. Det var fullt på närakuten så jag tejpade ihop det själv och plåstrade om henne, tur man är undersköterska i botten! image120

image198

Ha det så gott alla blogg vänner!

Kramiz

5 snabba

Har gått med i forumet allt om scrap och RAK-klubben där. Tycker det är jätte skoj att skicka små överraskningar så jag plockade ihop 5 brev. Ville även skicka med ett litet kort, så det fick bli 5st snabba sådana.

image189

Använde clerstampsen som jag vann från poppes och stämplade med en ebossingdyna och duttade torrchalk över. Inte så superfina och noggranna, men har man tidsbrist så har man (det är ju tanken som räknas *s*). Ramen är gjord av glitterstickles.

Fick en överraskning själv i brevlådan ifrån Tezzan, vad glad jag blev! *skutt skutt*

image190

Älskar blått, så det är perfekt och denna storlek har jag inte innan (bara små).
Tusen tack! image135

Lillprinsen som vi nu har beslutat ska heta Hamdi (=tacksamhet) växer så det knakar. Har börjat med 62 kläder redan. Namnet fick han med tanke på allt som hände under graviditeten, är ju otroligt tacksam att allt gick bra!!!
Här har han Annicas söta utstyrsel på sig. image160

image191


Måste ju även ha med en bild på Hamdi och mellantjejen Fatima som ej fick vara med sist.

image192

Annars flyter det på ganska bra här hemma. Lite jobbigt är det att han inte vill sova så mycket själv (han sover på mig hur bra som helst) eftersom man har lilla Amina att ta hand om också. Det blir ju inte så mycket gjort, men jag vet ju också hur fort tiden går, så det är nog bäst att passa på att njuta! image128

Har fått en avard också utav Maria O, tack snälla!!! image156
Känner mig jätte hedrad, men eftersom tiden tryter passar jag den vidare till alla som läser här inne. Finns ju så otroligt många som har jätte mycket fint i sina bloggar.

image193


Det var allt för denna gången!

Tusen tack för alla goa inlägg!!! Fortsätt gärna att lämna ett avtryck, så skoj att se vilka som kikar in hit! Besöker er tillbaks och försöker lämna ett avtryck så fort jag har lite tid över. image128

Många kramar
/Maria

Lite smått och gott...

Antingen fungerar inte bloggen eller så har man inte tid att uppdatera så nu har jag massor att visa av lite allt möjligt...

Han med att göra två kort förra veckan. Inte så avancerade, men lite glad är jag för jag trodde att jag inte skulle hinna med sånt på länge nu!

image182

En hÄngel stämpel målad med prisma och promarkers. Papper från BG och allt utstansat har jag använt min nya gröna leksak till. image160 Blomblad bakom hängeln och text och hjärta är alla cuttlebug dies. Lyckades dock med en tabbe på detta kort, ser ni vad?


image183

En hÄngelstämpel till som har fått 3D lack på hjärtat och rosetterna, vingarna har lite stickles. Blommor från prima och tygblomman i mitten från panduro.

Gjorde även en mössa till lillprinsen innan han föddes, men den är lite stor så han kanske får ha den till hösten.

image184

Vill också visa vad min gulliga vän Annica skickade till mig.image161

image185

Tack snälla du! image162

Kommer ifrån en stickandes familj, så jag fick en kofta och ett par vantar av mamma. Har ju mest rosa sedan innan. Kaninen fick han också, men den är inte stickad. image171

image186

Annars går det bra med lillprinsen (fortfarande utan namn) och bus Amina. Han växer och frodas, är snart 56cm lång och är 5kg tung så mat får han! image128

Amina och lillebror

image187


Storasyster Selma o lillebror

image188

Det blev massa bilder idag! *ler*

Ha det gott och tusen tack för era kommentarer, så kul! image148

Kramizar
/Maria

RSS 2.0