Ett lila kort

Har gjort ett lila kort till elsamajas utmaning på aos.



En hängelstämpel som jag målat med promarkers och MCP-teknink, den är fastsatt med 3D-kuddar. Texten har jag stämplat i lila och sedan embossat med hologram sparkle (synd att det inte syns hur den glimmar och gnistrar). Primablommorna och hängelflickan har jag sprayat med glimmermist pearl (inte heller det syns). I mitten på blommorna sitter en halvpärla.  Sländan är en brad, den och spetsen kommer från Mimmelie på aos, tack!!

Har fortfarande varit urusel på att hälsa på er!! Lillgrabben är mer och mer vaken och lilltjejen har varit super sotis och uppmärksamhetskrävande på sista tiden... Men jag lovar att skriva en liten krumelur så fort jag hinner!
Kortet var inte lätt att få till det heller... Sprang mellan en halvnöjd kille på golvet och pysselbord. *fniss*
Kan ju tillägga att han somnar mellan 23:30-01:00 om nätterna, så det är inte mycket tid där heller som går till mig själv. Fast den braiga biten är att han kan sova mellan 6-8 timmar sedan.

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar!!

Kram på er!


Midsommar, födelsedag och bortrest dotter

Har varit urdålig på att uppdatera igen!!
Det är full rulle ljust nu... De minsta är ur fas, dvs de sover om varandra men aldrig samtidigt (förutom på nätterna). Så på scrapfronten känns det lite kört förtillfället, men sådant går ju lite upp och ned!! Får hoppas att de vill sova samtidigt igen snart.

Har firat lite födelsedag... Bara ett år kvar till 30 nu!! *hjälp*
Fick ett våffeljärn av min mormor och var ju självklart tvungen att testa den. Men det blev frasvåfflor utan mjölk (hade i solhavre istället) för lillkillen är allergisk mot komjölk precis som äldsta systern.

Selma


Fatima


Amina visar hur man ska se ut när man ätit våfflor! *s*


En liten Svennis *S*


Gulliga syskon bilden



Nu har farfar fått komma hem ifrån sjukhuset igen.... Såååå skönt att allt gick så bra!!!

Har skickat iväg min näst äldsta dotter F till mormor och morfar. Var jättenervös hur hon skulle reagera eftersom det tar 4,5 timme med X2000. Som tur var så åkte hon med moster och blev bara lite ledsen när hon skulle gå av, men då fick hon synd på mormor och då blev allt bra! Det är ju lite svårt att bara skicka hem henne igen, det är ju inget stenkast ifrån precis. Idag åkte de vidare ifrån Ånge till deras sommarstuga i Strömsund och då hade hon varit jätte åksjuk och kräkts massor. *stackars liten* Som tur är så är hon iallafall glad och det går bra. *pustar ut*

Vinkar av tåget, lite murrig bild tyvärr.


Har varit med i en födelsedagsswapp på allt om scrap som jag startade upp själv.
Har fått en massa fint

Bilderna är klickbara
           

Hoppas ni har haft en bra midsommar. Själv var jag hemma med barnen och fixade jordgubbstårta, så barnen var nöjda!

Ska försöka ta mig lite tid att besöka er ikväll när barnen sover.

Ha en fortsatt underbar sommar!!!

Kramizar


Farfar akut opererad

Jag har tyvärr inget nytt att visa er!
Kom lite av mig, då jag fick ett ganska chockerande besked. Min farfar som förhoppningsvis fyller 91år den 17/7 ramlade ihop i fredags (fredag den 13:e). Det tog 1,5 timme innan ambulansen kom och väl på akuten visade det sig att han hade läckage på kroppspulsådern (som tur var brast ej utbuktningen helt, då hade han inte levt). De kunde inte söva honom utan fick gå in via ljumskarna och lappa ihop honom. Säger bara att han hade en så himla tur!!! Han borde inte ha funnits hos oss, med det han gick igenom... men tack vare att han är såpass pig för sin ålder och vid god hälsa så klarade han sig!! Är sååå glad att allt gick bra och hoppas på att det inte tillstöter några komplikationer.
 


Är med i månadens hemlige vän på aos och jag visade er ett paket tidigare, men det hade gått lite vilse och var inte till mig. Här kommer det riktiga...



Älskar two scoops serien från BG, sååå fina!!
Tusen tack vem du nu är!! None

Tack för alla gulliga kommentarer, blir sååå glad!!
Tyvärr har jag inte hälsat på alla tillbaks, men ska försöka när jag får lite luckor... Så kul med all den fina inspirationen man får på era bloggar.

Ska göra ett nytt pricktest på lillkillen på torsdag, eftersom det förra blev misslyckat. Man har en positiv kontroll (ska bli ett litet utslag) och en negativ kontroll (ska inte bli något på). Den positiva kontrollen spred sig över hela underarmen, så det gick inte att avläsa om han reagerade på mjölken eller ägget.. De trodde det kunde bero på att han var så irriterad i huden, men nu har vi smort med mildison i en vecka så förhoppningsvis ska det gå bättre denna gång!!

Ha det gott!

Kram
/Maria

Nu kommer den...

Första LO:n på 2 år. I min följd är det min 4:e, fast jag räknar den nog mer som min 1:a riktiga Lo eftersom man har så himla mycket mer saker nu (hade ju inte ens enfärgad cardstock då). Jag gjorde den efter en skiss av Lemon till bloggpartyt på aos.



Det var lite för mörkt när jag fotade (trotts dagsljus), så färgerna stämmer inte riktigt. Alfabetet fick jag av Annica *kramar om*, var ju tvungen att testa det. None
Hon är född i Oktober min lilla tjej, men det var så grönt och somrigt den hösten (därav alla löv och blommor).
Är inte helt 100% nöjd, men övning ger färdighet heter det....



Har även fått detta fina kort av Cia på Hobbyhusets forum i en Kortmingelswapp




och detta kommer ifrån Citronelime.




Det måste vara grymt mycket pollen ute ljust nu... Min näsa kliar, svider och rinner, inget skönt alls!!

Gick ned till hamnen med Hamdi för någon dag sedan och tog kort med mobilkameran. Får se om jag lyckas få över dem till datorn, har försökt innan (det gick inte så bra då).

Passa på att njuta av denna sommar dag nu, för enligt nyheterna är det den sista, i alla fall ljust nu...

Ha det gott och tusen tack för alla gulliga kommentarer!!!

Kramizar

2 nya kort

Nu vet jag att kortet har nått sin mottagare! None

Här kommer kortet till min fd klasskompis som har tagit examen (tänk, det hade jag också kunnat göra *inte alls avis*).



HÄngelstämpel och papper ifrån Maja Design. Texten på taggsen har jag skrivit ut på datorn. Här sitter Annica i gröngräset (pälsgarn) och njuter av sommaren. Fri från tentor, uppgifter och uppsattser.



Här kommer det andra kortet i kortmingelswappen. Detta fick Cia på hobbyhuset.



Ännu en hÄngelstämpel, papper från Maja Design. Swirlar och text är qk.

Ha det gott i det fina vädret som tycks fortsätta!

Kramiz

 

ett nytt kort mingel swap kort

Jag vet att detta kort har nått sin mottagare, så jag kan lägga ut det nu...



En underbar hÄngel och lite 3D lack. Pälsgarn som gräs och underbara papper från Maja design. Text är utskriven på datorn.

Det kommer två kort till inom de närmsta dagarna, men det ena kunde jag inte skicka för frimärkena var slut i affären!

Det är ju helt underbart väder ute nu, ändå sitter man inne. *skäms*
Nja, jag var faktiskt ute på en promenad igår, men man borde ju verkligen vara ute mer. Sedan sitter man här inne och gnäller för att det regnar ute!!! *S*

Imorgon ska jag iväg tidigt med Hamdi på läkarkontroll. Börjar misstänka att han som sin storasyster är allergisk mot mjölkprotein. Han har ilsket röda utslag till och från på bröst och armar och är han inte röd så är han torr och fnasig (ingen kräm hjälper tyvärr). Han har varit såhär nu sedan ca 1,5 månaders ålder och han är ju nu 3 månader så något är det som inte stämmer. Får se om jag får en remiss till barnläkarmottagningen för en pricktest.

Hoppas det är bra med er där ute i cyberrymden?!
Lämna gärna en kommentar innan du kilar vidare, så blir jag superglad!

Kramizar

RSS 2.0